מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באזיה גיל מומלץ לשלוח ילד לגןרוי10/02/2011
הבת שלי בת שנה ו-3 חודשים ואשתי מטפלת בה בבית
במקביל אשתי מטפלת בילדה במסגרת של שלוש פעמים בשבוע (משרה חלקית),
עלתה השאלה האם יד מקום לשלוח את הילדה לגן/פעוטון בגיל שנתיים או שהילדה תשאר עם האמא עד לגיל שלוש.יש לציין שאשתי בהריון מתקדם.
חשבנו אולי להקים פעוטון כדי שתהיה לילדה מסגרת ואינטרקציה עם ילדים נוספים.
האם בשליחת הילדה בגיל שלוש לגן יכול להיווצר קושי בהשתלבות.
אם נקים פעוטון/גן היא תקבל את אותה מסגרת למרות שאמא שלה היא זו שנמצאת איתה כל הזמן?
חשוב לציין שהילדה מאוד מפותחת לגילה,אנחנו עובדים איתה המון,היא גם באה באינטרקציה עם הבני דודים שבגילה וילדי חברים.
החשש היחדי שלי הוא התלות והקשר שהיא מפתחת לאמא בכך שהיא איתה כל הזמן.
אשמח לשמוע חוות דעת בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באזיה גיל מומלץ לשלוח ילד לגן - תגובה
סמדר ריינר10/02/2011שלום רוי,
יש מחירים לכל בחירה שתעשו כמובן, יש יתרונות וחסרונות ואין בהכרח תשובה שהיא הכי נכונה. אתם תצטרכו להחליט מה נכון לכם.
גיל שלוש נשמע לי קצת מאוחר מדי להתחיל גן, אפשר בהחלט להתחיל בגיל שנתיים. במציאות של ימינו שבה ילדים מתחילים מסגרת בגילאי שנה ואפילו קודם, להתחיל בגיל שלוש זה להגיע לגן שבו ילדים נמצאים במסגרות כבר שנה או שנתיים והיא הכי פחות מיומנת ורגילה גם חברתית וגם מבחינת עצם היציאה מסגרת באופן כללי.
גם ליצור גן בבית שלכם יש לכך יתרונות - כמובן תוכלו לוודא שהיא תקבל את הטיפול הכי מסור, אך מצד שני היא לא מתמודדת באמת ואתם ממשיכים להגן עליה באופן שעלול להפריע לה בעתיד. אני גם חושבת שאתה צודק בנוגע לקשר עם אמה, ואני מניחה שאתה מכיר טוב ממני כדי לדעת האם יש משהו הדוק מדי בקשר ואולי כדאי קצת לשחרר שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)