מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה...גלית10/02/2011
יש לי שתי בנות מקסימות בגילאים - 4 ו- 2.5 . השאלה שלי היא, יש לי בת דודה שלה יש 4 בנים,, גדולים, הגדול בן 19 , והקטן בן 13 .
הם מאוד אוהבים את הבנות שלי, אבל מאוד אוהבים להציק, (2 מתוך הילדים), כלומר, תמיד מרגיזים אותן, ומבקשים דברים וכשהבנות לא רוצות, אז הן מעפנות, לא מפותחות וחננות. הקטנה שלי במיוחד לא אוהבת להיות לידם בכלל.
אמרתי לה פעם אחת וזה נפל על אוזניים ערלות, שלשום זה שוב קרה, מה לעשות? ממש כואב לי, אני יודעת שהם אוהבים את הבנות, אבל ההתנהגות ממש לא במקום...
אודה על תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף...
גלית10/02/2011אנחנו נפגשות בערך פעם בחודש, במסגרת מפגשים במשפחה, ולא מפגשים יזומים על ידי.
ועדיין הבנות שלי, במיוחד הגדולה, עדינות, קצת שקטות, וזה לא מתאים לי, אולם אני לא רוצה לריב, היא טוענת שככה הם וזה מאהבה...
אנא עצתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענו לי...
גלית10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע עונים לכולם ורק לי לא?
גלית10/02/2011זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה... - תגובה
נעמה סבג שמש11/02/2011גלית,
הבדלי הגילאים שאת מדברת עליהם לא משאירים מקום לחיבור ביניהם.
הבנים אינם ילדים ומבחינתן הבנות הן מושא לאהבה או סג של צעצוע, תלוי ברמת ההתפתחות וההבנה שלהם.
לא הייתי מתרגשת מהערות קטנוניות, אבל את בהחלט יכולה להעיר להם ולומר שאת לא מסכימה שידברו כך על הבנות שלך. להסביר להם שהן עדיין קטנות ואת מבקשת שבשל היותם בוגרים, יתחשבו בעניין.
בהצלחה!
נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההרות
יועצת ומנחת הורים וצוותי חינוך בשיטת הצילום הייחודית
מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)