משחק רופא וחולה כולל הורדת בגדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחק רופא וחולה כולל הורדת בגדים
    עידן
    13/02/2011

שלום רב!
    ילדתי בת 4 והולכת לגן טרום חובה של העיריה.
    לפני כשבועיים הפנתה הסייעת את תשומת ליבי, כי במהלך משחק "רופא וחולה", הורידו לילדתי את המכנס כל מנת, כביכול "לבדוק" אותה.
    דיברנו, אני ואישתי עם ילדתנו והסברנו לה, בצורה נינוחה ורגועה כי אין לגעת בגופו של אחר, להפשיט אותו או לתת למשהו אחר לבצע מעשה אינטימי כזה או אחר.
    כמו כן, ציינה בפניי הסייעת כי בגן הם מדגישים כל העת, על צנעת הפרט ו"גופי מבצרי".
    היום, הפנתה שוב הסייעת את תשומת ליבי, כי ביום שישי האחרון, ניסתה ילדתי להוריד את המכנס לאחד הילדים בגן, על מנת "לבדוק" אותו.
    דיברתי עם אישתי, ואני מתלבטים איך להסביר לביתנו שוב על האיסור בדבר.
    איננו יודעים אם להיות אגרסיבים, תוקפניים או שוב להסביר בצורה רגועה ושלווה כבעבר.
    יש לציין כי אני ואישתי רואים את העיניין בעין לא יפה ואיננו מעוניינים כי דברים אלו יישנו ואף מדגישים את חשיבות הצניעות והפרטיות.
    אודה לך על תשובתך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק רופא וחולה כולל הורדת בגדים - תגובה

סמדר ריינר
    13/02/2011

שלום עידן.
    ייתכן שהסבר על כך שזה לא תקין לא מספיק. צריך להתייחס גם לצורך ולסקרנות שעומדים מאחורי העניין והם כן תקינים. אולי כדאי לדבר עם הילדה על כך שאתם מבינים שמאוד מסקרן לדעת מה יש לבנים ובנות מתחת לבגדים, וזה טבעי שהיא סקרנית ולקנות לה ספר שמתאים לילדים בגילה ומדבר על מבנה הגוף וגם נותן הסברים על ההבדלים בין בנים ובנות, ולהקריא לה אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו