מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 4 מרביץ, משקר,לא מקשיב...אירינה13/02/2011
שלום,יש לי ילד בן 4 הוא מרביץ,משקר,לא יכול לשבת במקום,לא מקשיב-זה תלונות של הגננת בגן והמליצה להזמין פסיכולוג לגן.
אני לא מסכימה איתה,כי הוא באמת קשה לא לשבת בלי לעשות דבר,הוא מאוד אוהב משחק' מחשבה,לצבוע ,לטייל ,חיות,יש לא ארבה חברים שבאים אלינו ואני רואה שהם משחקים ביחד מאוד יפה
אבל אם אני שואלת אך הייה בגן הוא אומר:כייף ושהוא לא מרביץ לאף אחד,למרות שהגננת מספרת הפוך שהוא כן מרביץ....
אני לא יודעת מה לעשות,אני לא רואה שום בעיה אבל אולי אני טועה ?
אשמח לקבל תגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 4 מרביץ, משקר,לא מקשיב... - תגובה
ליאת גרוס14/02/2011שלום אירינה
הזמנת פסיכולוג הגן לעשות תצפית אינה צריכה לאיים עלייך כלל. פסיכולוג הגן הוא פונקציה שאמורה לסייע לגננת להתמודד עם ילדים עימם היא מתקשה להתמודד. את יכולה להיעזר בפסיכולוג ולשמוע את דעתו. הוא גם יוכל להדריך אותה כיצד לנהוג. זכותך גם לבקש איתו שיחה אישית ללא תשלום לפני או אחרי התצפית ולקבל ממנו הדרכה והכוונה.
אין מה להיכנס למאבק כוחות עם הגננת. ברור שהדרך בה הגננת רואה את הדברים והילד רואה את הדברים היא שונה. אין סתירה בין העובדה שמתקשה לשבת ולהסתדר עם הגננת לבין העובדה שהוא חברותי ונהנה לשחק. יכול להיות שנהוא גם וגם. ההתמודדות בבית שונה מההתמודדות בגן.
שווה להקשיב לדברי הגננת ולראות מה אפשר להפיק מהם. אם משקר ומרביץ בטח יש לכך סיבה. הבנתה תוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)