בעיות מין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות מין
    רות
    16/02/2011

שלום שמי רות ואני אם ל4 ילדים, יש לי תאומים בנים בני 7 ובן6 ובת3.
    אתמול ילד שלי בן ה6 מספר לי שיום 1 כל האחים התפשטו (זה היה בשבת) והאח התאום השני שיחק עם המין שלהם ומצץ להם את הפין,
    אני בהלם טוטאלי וממש לא יודעת מה לעשות ואפילוו איך להגיב. בעלי שאל את אותו הילד עם הכן הכל נכון. הוא היה נבוך וענה בחיוב לשאילה.
    האחים התאומים נגישים למחשב לא מעט זמן במשך היום ויש לנו מנוי לסינון באינטרנת במחשב אבל אני לא יודעת מאיפה הוא מצא את הראיון הזה?
    אנחנו די זהירים בקטעים של הנשיקות בנינו(בעלי ואני) וגם אין הרבה נגישות לטלוויזיה.
    אודה עם תיעצו לי
    רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות מין - תגובה

סמדר ריינר
    16/02/2011

שלום רות,
    קודם כל כדאי לשאול אותו, בלי כעס, אלא בענייניות מהיכן הגיע לרעיון הזה. האם ראה את זה במקום כלשהו? האם מישהו עשה לו את זה? הייתי אומרת לו שחושב לי לדעת ואני לא אכעס, ומנסה כמה שפחות להלחיץ. ייתכן שהתשבוה לא תגיע מייד, אלא באיחור ובדרך עקיפה וכדאי להיות קשובים לכך. זה לא הכרחי שחלילה קרה לו דבר כזה או שהוא ראה, אבל שווה לבדוק את זה ליתר ביטחון.

בכל מקרה ובלי קשר לתשובתו הייתי מסבירה לכל הילדים על הפרטיות של הגוף ועל כך שמותר להם להגיד לא למגע שלא נעים להם ושלא נוגעים בילדים אחרים במקומות הפרטיים שלהם ולא נותנים למישהו אחר לגעת להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו