ילדה ביישנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה ביישנית
    לימור
    16/02/2011

שלום ותודה על הפורום הנפלא.

ביתי בת שנה +7 , ילדה נבונה, עצמאית, חכמה, מדברת ומבינה, מאוד מפותחת מבחינה התפתחותית.
    מאז שהיא קטנה השתדלתי לא להיות "בדרן" ואיפשרתי לה לשחק גם לבד, להשרות הרבה ביטחון וחיזוקים מהצד, לעניין את עצמה ובאמת היא לא צריכה תעסוקה כל הזמן ויודעת לשחק (גם) לבד ומאוד יפה.
    הכנסתי אותה לגן בגיל שנה +3. ההתחלה הייתה קשה וכעת היא בסדר גמור.

אני שואלת משהו כללי. אני שמה לב שבגן היא הרבה משחקת לבד, בשקט שלה, עדיין לא יוצרת קשרים חברתיים, אם כל הילדים רוקדים יחד, היא תסתכל מהצד. ביישנית, מופנמת. עושה הכל בקצב ובדרך שלה. מאוד צריכה להרגיש ביטחון לפני שנכנסת לעניינים.
    אולי זה רק הגיל בו עדיין אין הרבה עניין עם חברים, אולי זה האופי שלה ?
    האם אני צריכה כבר בשלב הזה לנסות לעשות משהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה ביישנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

לימור
    17/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

לימור
    22/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה ביישנית - תגובה

סמדר ריינר
    23/02/2011

שלום לימור,
    זה לא הגיל וגם מוקדם עדיין להגיד שזה האופי, בהחט כדאי שתנסי לעזור לה, ליצור קשר עם אמהות בגן ולנסות להסמין ילידם הבייתה וגם ללכת לילידם אחרים אחה"צ אחד אחד בהתחלה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו