חיכוך אח באחותו הקטנה- דחוףףףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיכוך אח באחותו הקטנה- דחוףףףףף
    אנונימית
    17/02/2011

שלום, לי יש 3 ילדים- בן בן 12 ו-2 בנות בנות 4,9.5

לפני כיומיים ישבתי עם חברה טובה ובתי הקטנה בת ה-4 בבית קפה היא סיפרה לי משהו שזעזעה אותי מאוד, לא ישנה בלילות!!!
    היא אמרה שאח שלה הגדול מוריד לה את המכנסיים ומוריד לו ונוגע בה- לא נעים לה

אני פשוט בשוק!!
    חייבת לציין כי בתי הקטנה מתנהגת מאוד בחופשיות ליד אחיה, בלי פחד, לא מראה שום סימן של מצוקה, ישנה טוב בלילה, ואוהבת מאוד את האחים שלה.
    לאחר השיחה הזאת הייתי חייבת לדבר עם הבן וכך עשיתי, הוא היה בשוק ואחרי 10 שניות של שתיקה אמר לא, אבל לא זה הספיק כדי לדעת שזה כן, בעלי לקח אותו לשיחה בארבע עיניים והסביר לו את מה שעשה,וכמה חמור המעשה שלו, שלא יעיז לעשות זאת שוב, הסברתי לבת הקטנה כי אסור לאף אחד לגעת בה ואם מישהו יגע בה שתרביץ ותצעק, מבקשת לדעת מה לעשות, האם זה מספיק או אני צריכה לפנות לייעוץ מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מומחית אבל....

סבינה
    17/02/2011

אני לא מומחית אבל לי זה נשמע שצריכים ללכת לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיכוך אח באחותו הקטנה- דחוףףףףף - תגובה

סמדר ריינר
    17/02/2011

שלום לך,
    מה שעשית נכון ויפה אבל לא מספיק. קודם כל הילד ל אהודה בכך שיש לו בעיה וכן לא נפתר הגרום לכך שהוא עשה זאת מהתחלה. ילדים לא סתם עושים דברים כאלה, זה נובע ממצוקה כלשהי או ממשו ל אתקין שקרה גם להם, אין לדעתי לסתפק בהסבר, כי מקור הבעיה עדיין לא נבדק ולא טופל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימית
    17/02/2011

מה אני אמורה לעשות? לאן אני פונה, האם כדאי לגשת ליועצת בית הספר שלו, אני פשוט מפחד שהעניין יעבור מהשליטה שלי לגורמים אחרים.. אולי תעזרו לי בטלפון של אנשי מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו