מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםשקד17/02/2011
אני שואלת בשם חברה שלי
יש לה בת בת 12
שבימים האחרונים קשה לה להרידם בליליה ,היא טוענת שהטלויזיה מפריעה לה
והנשימות של אח שלה מפריעות לה לישון
יש לציין שהילדה לא היה את הבעיה לפני
כבר מאי נעימות אמראה לאימא שתקנה לה אתמי אוזנים
אל הילדה לא עובר משהו חריג
האם יש אספר לדבר
מה ניתן לעשות
לאיזה כיוון צירך לדבר אם הילדה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר האם יש תשובה ?
שקד19/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
סמדר ריינר20/02/2011שלום שקד,
על הילדה עובר משהו, אין ספק בכך. אני לא יודעת מה זה בעינכם "לא עובר עליה דבר חריג" ואיך בררתם את זה. אני חושבת שלפני שמניחים הנחות צריך באמת לברר אותן, לשאול את הילדה אם יש משהו שקשה לה, אם היא מרגישה עצובה, חרדה או כועסת על משהו, אם יש משהו שהייתה רוצה לשנות בחיים שלה.
אם היא לא יודעת, או טוענת שאין, זה לא בהכרח אומר שאין זה רק אומר שייתכן שזה משהו שהוא בלא מודע שלה, או שזה משהו שקשה לה לדבר עליו.
במקרה כזה הייתי ממליצה לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר תודה על התשובה ,נתתי לחברה שלי
שקד20/02/2011את הטלפון שלך \אני כבר הייתי אצלך פעם אחת אם חברה שלי ואת גדולה מהחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)