שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה
    אפרת
    17/12/2007

כל לילה אותו הסיפור מחדש, בתי בת השלוש ישנה בחדר ביחד עם אחיה הגדול בן 4 וחצי ואחיה התינוק בן 10 חודשים... בתי והבן הגדול ישנים במיטה נפתחת, אך המיטות אחד ליד השני ולא באותו הגובה.. כל לילה לפני השינה ביתי מעירה את התינוק אם הוא ישן.. קופצת למיטה של אחיה הגדול, מושכת לו את השמיכה, קמה הרבה מהמיטה, משתוללת ומעירה את כולם בשמחה והמולה... אם גם בני הגדול לא עייף אני מרשה להם להשתובב ביחד במיטה ואח"כ לישון, אך לפעמים, בני הגדול עייף והיא לא מקבלת את זה ומפריעה.. זה מביא אותי למצב שאני כועסת וצועקת עליה ואני לא רוצה שהיא תלך לישון בוכיה, כי אח"כ אני מרגישה רע עם עצמי ....

מה עושים? נ.ב.: הם הולכים לישון בשעה 8 והמסיבה נמשכת עד 8:30 - 8:45

תודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלב ההרדמות

שושי יעקובי
    19/12/2007

מדבריך נשמע כי קצב ההירדמות של ביתך בת השלוש שונה מיתר האחים ולכן כשאת משכיבה אותה לישון היא מסרבת להירדם ואת זה היא עושה דרך ניסיונות להפריע לשינה של האחים שלה. את יכולה לעזור לה להירגע ולהפחית מרמת העוררות שלה לפני השינה. למשל, פעילות שקטה ורגועה לפני השינה, מקלחת, סיפור, מסג' מרגיע. ואולי בלתי נמנע כי לתקופה מסוימת תאלצי להרחיק את המיטה שלה ממיטת אחיה כך שכל אחד ירדם בקצב שלו והיא תוכל להשתמש באמצעים אחרים (היא יכולה לחבק בובה במיטה לדבר לעצמה) במקום אחיה.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו