שינוי התנהגותי חמור בילדה בת שש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגותי חמור בילדה בת שש
    ליאת
    20/02/2011

שלום
    יש לי ילדה שבעוד כחודש תיהיה בת שש כרגע היא בגן חובה בחודשיים האחרונים חל שינוי לרעה בהתנהגות היא מתפרצת צורחת מעיפה דברים ואפילו מרימה ידיים עלי ועל בעלי וגם על אחותה הקטנה שבת 3 וחצי תשומת לב לא חסרה לה הגננת אומרת שהיא ילדה מקסימה והלוואי והרבה בנות בגן היו כמוה היא אומרת מה לא יכול להיות את מדברת על ילדה אחרת אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות ניסיתי ללכת איתה לבד למסעדה ולנסות ליראות אולי משהו עובר עלייה אבל כלום
    בבקשה תעזרו לי כי אני מתמוטטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגותי חמור בילדה בת שש - תגובה

סמדר ריינר
    20/02/2011

שלום ליאת,
    את צודקת, באמת לא יעיל ללכת עם ילדה בת 6 למסעדה כדי לברר מה עובר עליה, את זה עושים עם אדם מבוגר. היא בטח בכלל לא הבינה מה את רוצה ממנה:-).
    את יכולה לנסות לגשת אליה בדרכים אחרות. למשל לשאול אותה אם הייתה פיה שמגשימה שלוש משאלות, מה היא הייתה מבקשת? למשל לשחק איתה בבובות או לצייר איתה משפחה ולנסות להבין בצורה עקיפה מה היא מרגישה. אם את לא מצליחה, אולי כדאי לפנות להדרכת הורים מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    20/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    21/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו