שאלה שלא נענתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה
    מאיה
    20/02/2011

שלום,

ילדה שלי בת שנתיים ושמונה. אנו בתהליך גמילה כבר שלושה שבועות . הילדה החליטה להיות כמו החברים שלה בגן ורצתה גם לעשות בשירותים. לא הצליחה להתאפק ולזהות מתי יש לה יציאות. היינו מושיבים אותה וגם בגן הגננת . היום כמעט ולא מפספסת בגן ובבית כנראה עושה דווקא. מנסים להושיב אותה בכוח והיא מתנגדת וכעבור מס' דקות עושה בתחתונים ואפילו צוחקת ולא נגעלת מהקקי. רוצה לנגב לבד וזה די משעשע אותה. ניסינו את שיטת הפיפי פרס.

כנראה שמה שעובד בגן לא עובד בבית. מה עלינו לעשות. מאחרים מבקשת כמו הגננת וסבתא וסבא ולנו עושה דווקא. אפילו עכשיו נשאלה מדוע לא עודה בבית היא אמרה ככה - אני לא רוצה לעשות בבית .

נ.ב יש לה אחות קטנה בת חצי שנה.

האם עלינו להתעלם מהפספוסים ולא להזכיר לה שעליה לעשות בשירותים או לסמוך עליה או להושיב אותה בכוח.

אנו אובדי עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה - תגובה

סמדר ריינר
    21/02/2011

שלום לך,
    אני חושבת שכדאי שתניחו לה, רדו מהנושא לכמה זמן, וחכו שזה יבוא ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגעלת מהקקי

מאיה
    23/02/2011

בהמשך לתשובתך.

אכן עזבתי את הילדה לנפשה. פיפי מבקשת בדרך כלל. בגן עושה קקי בשירותים ןבבית מודיעה שיש לה קקי אחרי שעשתה בתחתונים . היא לא נגעלת ומבקשת לנקות לבד. מתבוננת בו מרוח על הגוף שלה וזה לא מגעיל אותה.

כיצד להגיב נכון.? כפי שציינתי מדובר בילדה (בת שנה ושומנה) פקחית ביותר ובוגרת לגילה. היא מבקשת ואני נותנת לנ לנגב מהאסלה או מרגל אם התלכלכה האם נכון או להגיד לה שזה מגעיל ומסריח ועליה לעשות בשירותים. היא אפילו נראת מאושרת שזה בתחתונים ולא באסלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו