מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה שלא נענתהמאיה20/02/2011
שלום,
ילדה שלי בת שנתיים ושמונה. אנו בתהליך גמילה כבר שלושה שבועות . הילדה החליטה להיות כמו החברים שלה בגן ורצתה גם לעשות בשירותים. לא הצליחה להתאפק ולזהות מתי יש לה יציאות. היינו מושיבים אותה וגם בגן הגננת . היום כמעט ולא מפספסת בגן ובבית כנראה עושה דווקא. מנסים להושיב אותה בכוח והיא מתנגדת וכעבור מס' דקות עושה בתחתונים ואפילו צוחקת ולא נגעלת מהקקי. רוצה לנגב לבד וזה די משעשע אותה. ניסינו את שיטת הפיפי פרס.
כנראה שמה שעובד בגן לא עובד בבית. מה עלינו לעשות. מאחרים מבקשת כמו הגננת וסבתא וסבא ולנו עושה דווקא. אפילו עכשיו נשאלה מדוע לא עודה בבית היא אמרה ככה - אני לא רוצה לעשות בבית .
נ.ב יש לה אחות קטנה בת חצי שנה.
האם עלינו להתעלם מהפספוסים ולא להזכיר לה שעליה לעשות בשירותים או לסמוך עליה או להושיב אותה בכוח.
אנו אובדי עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה - תגובה
סמדר ריינר21/02/2011שלום לך,
אני חושבת שכדאי שתניחו לה, רדו מהנושא לכמה זמן, וחכו שזה יבוא ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נגעלת מהקקי
מאיה23/02/2011בהמשך לתשובתך.
אכן עזבתי את הילדה לנפשה. פיפי מבקשת בדרך כלל. בגן עושה קקי בשירותים ןבבית מודיעה שיש לה קקי אחרי שעשתה בתחתונים . היא לא נגעלת ומבקשת לנקות לבד. מתבוננת בו מרוח על הגוף שלה וזה לא מגעיל אותה.
כיצד להגיב נכון.? כפי שציינתי מדובר בילדה (בת שנה ושומנה) פקחית ביותר ובוגרת לגילה. היא מבקשת ואני נותנת לנ לנגב מהאסלה או מרגל אם התלכלכה האם נכון או להגיד לה שזה מגעיל ומסריח ועליה לעשות בשירותים. היא אפילו נראת מאושרת שזה בתחתונים ולא באסלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)