ביטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    רונית אשטמקר
    21/02/2011

ביתי בת ה18 חודשיים מאוד מפחדת להשאר לבד בחדר.וכשהיא פוגשת אנשים היא לא מתקרבת אילהם אפילו אם זה אחרי חצי שעה.היא ילדה מאוד פקחית ומבינה כל דבר
    איך נראה שהביטחון העצמי שלה פגוע.אני מבינה שעשיתי כמה טעויות כמו אם אני נכנסת להתקלח והיא פתאום פותחת את הדלת ואני קוראת לבעלי היא ישר בורחת ולא יודעת מה לעשות עם עצמה.או אם היא נוגעת בדברים שלא מסכימים לה כמו טלויזיה היא ישר נבהלת ומסתגלת בעצמה היא מסתכלת אלינו ואחרי כמה שניות היא בוכה.
    אנחנו תמיד מחמיאים לה על כל דבר קטן שהיא עושה היא תמיד מחייכת לכל מחמאה נהנת מכל חיוך שלנו
    מה אפשר לשעות כדי שהיה לה ביטחון עצמי כי זה ממש מורגש שהיא צריכה פוו?
    (היא בת יחידה ומאוד חכמה ומתעניינת בקלות )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכלו לענות לי בבקשה

רונית אשטמקר
    27/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי - תגובה

נעמה סבג שמש
    08/03/2011

רונית,

גם כשאתם כועסים על התנהגות מסויימת, תאמרו "לא" תוך חיבוק ותשומת לב. ת מתארת ילדה שנרתעת ומסתגרת כאשר כועסים עליה. האם היא נמצאת עם עוד אנשים שאולי עושים זאת לא נכון?
    גם כשתסרבו עשו זאת תוך חיבוק ומגע.

בברכה,

נעמה סבג שמש, רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו