טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם יש לי שאלה חשובה והיא הבן שלי בן 14 ילד עם בעיית קשב וריכוז מטופל ברייטלין הבעיה הרצינית שהחדר שלו נראה כמו דיר חזירים מטונף ברמות לאחרונה אני נאלצת ממש לריב איתו כדי שינקה ושום דבר נשאר אותו הליכלוך הוא היה ילד מאוד מאוד נקי עד לפני חצי שנה ופתאום ההפך מה יכול להיות והיים אני צריכה להמשיך לבקש מימנו או להרפות לי אין זמן לנקות יש לי עוד שתי תינוקות ואני עובדת יום מלא כך שאין לי זמן לעצמי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה, חדר מבוגלן ומלוכלך הוא חלק מסממני ההתנהגות של מתבגרים רבים, ויש לו לעיתים משמעות של סימון טריטוריה ועצמאות. אני מציעה לך להרפות רוב הזמן, ואולי לעשות הסכם ברוח טובה עם הילד לא להפוך את החדר למפגע תברואתי, כלומר בגדים משחקים וספרים זה בסדר, שאריות אוכל כדאי לפנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד