בעיות שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    איילת
    21/02/2011

בתי בת 3 ו-3 חודשים והיא מאוד מתקשה להירדם בחדר שלה וכל ערב שאני שמה אותה במיטה היא יושבת במיטה ובוכה או שיוצאת מהמיטה היא כאילו מפחדת לישון לבד, עד שכואב לי שהיא ככה בוכה ואני לוקחת אותה לסלון והיא שוכבת בסלון ונרדמת רק בשעה 11 בלילה, יש לי גם תינוק בן 7 חודשים אבל הוא כבר בשמונה במיטה ישן והם ישנים באותו החדר ולפעמים מהבכי שלה אני נכנעת לה שלא תעיר אותו, ובעקבות המצב אני לא מספיקה לעשות כלום בשעות הערב אם זה לנקות לבשל או אפילו לשבת בשקט מול הטלויזיה עם בעלי אחרי יום ארוך ומעייף . וגם קשה לה להירדם כי לאחרונה גמלתי אותה מהמוצץ ועכשיו שהיא בלי מוצץ קשה לה עוד יותר אבל היא לא מבקשת אותו. מה לעשות?? אני כבר ממש אובדת עצות וצריכה עזרה המצב משפיע גם על מהלך היום שלי בעבודה שאני מאוד עייפה ולא מרוכזת בעבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה התשובה עבור הבעיות שינה??????

איילת
    21/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

נעמה סבג שמש
    22/02/2011

איילת שלום,

על פי מה שתיארת המצב מורכב ואיני יודעת עם הטיפים שאתן יספקו. נשמע כי את זקוקה לליווי יומיומי בתהליך שינה שעל ביתך לעבור.

עצם העובדה שאינך עקבית והיא יודעת שתוותרי ותקחי אותה לסלון בשל בכייה רק משעתק את המצב.
    כדאי לעבוד איתה על אינטליגנציה רגשית: לספר לה ספרים מתאימים, להמציא סיפורים שיעבירו את המסר אותו את רוצה להעביר, לקיים תהליך הדרגתי בו תעזבי את החדר בהדרגתיות.
    רק כך תצרי הרגלי שינה קבועים וברורים.

בברכה,

נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום הבלעדית
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו