בבקשה תענו לי- צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי- צריכה עזרה
    לימור
    21/02/2011

שלום

אני אמא לתינוק מקסים בן 9 חודשים.
    בגיל חצי שנה נכנס לתינוקיה של 8 ילדים עם 2 מטפלות. אני מרגישה שהמקום לא מתאים לו. זה מתבטא בכך שאין שם יחס אישי, קבוצת הגיל מגוונת מידי ואפילו במצב הבריאותי שהוא חולה הרבה.
    חשבתי להביא מטפלת הביתה כך שיקבל יחס אישי, אפשרות לקדם אותו וחום ואהבה ככול שיזדקק.
    יש לי כמה שאלות :

1. מה ההיתרונות של טיפול אישי בבית ?
    2. האם זה נכון עבורו לעשות שינוי כזה ? הוצאה ממסגרת וחזרה למסגרת בייתית ?
    3. איך להערך להכנסת מטפלת ? מה להכין בבית, איך להכין אותה לטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי- צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי- צריכה עזרה - תגובה

סמדר ריינר
    21/02/2011

שלום לימור,
    אני חושבת שההחטה שלך נכונה, בגין הזה ילדים זקוקים עדיין לטיפול אישי, אני חושבת שהיתרונות ברורים לך. תינוק בגיל הזה לא יכול לדחות סיפוקים ולהחכות זמן רב מדי לטיפול ותשומת לב כאשר זו צריכה להתחלק בין עוד ילדים. אמהות רבות מכניסות ילידם בגיל הזה למסגרות קבוצתיות כאלו ואחרות מאילוצים כלכליים אך מבחינת טובת הילד מטפלת בהחלט עדיפה.
    כדאי לבלות עם המטפלת ועם הילד יום אחד בבית, ללמד ואתה מה הוא רגיל ומה הוא אוהב מבחינת אוכל, שיטות הרגעה והרדמה, וכו' ולהרגיל את הילד אליה באופן הדרגתי. לגבי מה הלכין לה בבית זה תלוי ובהסכם שאת מגיעה איתה, אין כאן חוקים ברורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו