שינת לילה עם אמא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינת לילה עם אמא
    נירית
    25/02/2011

אני אם חד הורית לילד מקסים בן 4 , לפני מספר חודשים החל עם הפחדים של המחשפות והסיוטים למנהם , אני מאמינה שזה שכיח לגיל לא התרגשתי הרגעתי אותו הסברתי לו שרק באגדות ובסיפורים קיימות המחשפות , הסיוט עבר לו הוא ישן איתי מספר לילות פעם העברתי אותו חזרה למיטתו ובהמשך לא יכולתי להעביר אותו למיטתו , האמת שיש לי מיטה זוגית גדולה לי לא איכפת שהוא ישן איתי להפך נח לי , רק שלא יהפך להרגל , הסברתי לו שיחזור לישון במיטה שלו ונחזור לספר סיפורים לפני השינה , הוא לא מוכן אני מאמינה שכיף לישון עם אמא , רק שלא יהפוך להרגל .

מודה על תשובתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינת לילה עם אמא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת לילה עם אמא - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2011

שלום טלי,
    לא ברור מה את שואלת? איך זה לא יהפוך להרגל? האם זה בסדר שהו אישן עם אמא?
    בכל זאת אני אגיד לך מה אני חושבת, כדאי מאוד שלא תאפשרי שינה משותפת איתך. חשוב שתהיי תקיפה וברורה בעניין הזה ותעמדי על כך.
    שינה משותפת עם הורה במיוחד עם הורה מהמין הנגדי כאשר דמות האב לא נוכחת עלולה לגרום לסיבוכים רבים בהמשך, גם חזרה של הפחדים וגם קושי לקבל גבולות, תוקפנות ובעיות התנהגות.
    שינה של בן שמיטת אימו מצטרפת בצורה לא טובה לשלב האדיפלי שבו הוא נמצא והוא לומד להאמין, שהוא בעצם בן הזוג שלך, והוא חלק מיחידת ההורים בבית, והוא לומד לחשוב על עצמו בתור הגבר בבית. באופן הזה יקשה עליו מאוד לקבל ממך גבולות בצורה תקינה. לכן אני ממליצה לך לעצור את התהליך הזה ולחזור לסדרי שינה רגילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענית לי על השאלה

נירית
    26/02/2011

אפעל בנדון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    26/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו