מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבולות אצל ילדיםענת נוף26/02/2011
שלום רב,
הייתי מבקשת לדעת איזה תחום של פסיכולוגיה קשורה להצבת גבולות אצל ילדים.
הילד שלי בן 9 לומד בכיתה ג'- אין לו בעיות בלימודים, אך יש לו בעיות התנהגיותיות.
בשיחה עם מספר מורות שמלמדות אותו, האווירה הכללית היא שהוא בודק גבולות.
אם המורה בכיתה מספיק אסרטיבית והוא יודע שהוא לא יכול להתחכם ולהפריע אז הוא מתניהג למופת (אפילו שהשיעור הור שיעור מתמטיקה בשעה האחרונה של היום), לעומת זאת אם המורה לא מספיק קשוחה ואסרטיבית הוא מרשה לעצמו להתנהג איך שהוא רוצה , לא מקשיב ומפריע לה לנהל את השיעור.
מאיפה אני מתחילה לבדוק לאן ללכת איתו ולגלות את הבעיה האמיתית?
אודה לתשובכם.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות אצל ילדים - תגובה
סמדר ריינר26/02/2011שלום ענת,
את צריכה לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ונותן גם הדרכת הורים. התחום הרלוונטי לגבייך הוא בעיקר הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,
ענת נוף26/02/2011תודה רבה,
האם יש מישהו שאת
ממליצה מאזור השרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, - תגובה
סמדר ריינר26/02/2011שלום ענת,
אני לא מכירה מישהו ספציפי מאיזור השרון, את יכולה לפנות למחלקת הרווחה ברמת השרון יש להם שירות בתשלום שפתוח לקהל גם שלא גר ברמת השרון ושייך לתחנה לייעוץ זוגי ומשפחתי, וכן לשירות הפסיכולוגי המשלים בעיריית רעננה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)