הילד מביא צעצועים מהגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מביא צעצועים מהגן
    אסיה
    01/03/2011

שלום וברכה,
    הבן הבכור שלנו, בן 4, התחיל לפני כשבועיים, להביא צעצועים מגן הילדים. בפעם הראשונה שהוא עשה זאת, הוא אמר לי: אמא, תראי מה מצאתי היום במגרש השעשועים, והראה לי צעצוע. לאחר מכן, כל יום הוא הביא צעצוע אחר ואמר לי שהוא מצא את זה בגן השעשועים. פניתי לגננת והבאתי לה את הצעצועים שהוא "מצא". הגננת בדקה, לדבריה, כל ילד וילד ושאלה אותם האם אלה הם צעצועים שלהם. כולם אמרו שלא. אך זה לא נגמר, הוא ממשיך להביא צעצוע חדש כל יום וטוען שהוא מצא אותם. אתמול, הוא פתאום דיבר איתי אל איזה ילד חדש ובכלל על ילדים חדשים שבאו לגן שלו, והוא אמר שהילד הזה נתן לו את כל הצעצועים. כשתחקרתי אותו על הילד הזה הוא אמר לי שהוא ילד קטן, אבל הוא לא יודע איך קוראים לו. היום דברתי עם הגננת שוב והיא אמרה לי שהיא תעשה שיחה עם כל הילדים על ילד שהתבלבל.היא אמרה לי שאין שום ילדים חדשים שבאים לגן. אני לא יודעת אם השיחה שלה תעזור ואני ממש מודאגת. מה אני אמורה לעשות? איך צריך לנהוג במקרה כזה? הסברתי לבני אין ספור פעמים על כך שאסור לקחת דברים מהגן ומילדים אחרים. הוא עושה את עצמו מבין אך עדיין מגיעים אלנו צעצועים הביתה.
    אשמח לקבל תגובות,
    בתודה אסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מביא צעצועים מהגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד מביא צעצועים מהגן - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/03/2011

אסיה שלום,
    גם אני הצלחתי להתבלבל מהסיפור שתיארת... לא ברור לי מה אלו הצעצועים, היכן הוא מוצא אותם ואיך הוא מכניס אותם לכיס/תיק מבלי שהצוות בגן שם לב לכך. את מתייחסת לעניין כאילו ברור שהילד גונב את החפצים שהוא מביא, אך לא הבנתי שהגננת מעידה על גניבה או לקיחה של חפצים מהגן או מילדים אחרים.
    אולי תנסי לתת עוד פרטים, כי העניין שאת מתארת מעט תמוה.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו