ביטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    סיוון
    03/03/2011

בני בן 6 והוא חסר ביטחון לחלוטין הוא מוותר לכולם (כולל לאחיו בן ה-3) נותן את הדברים שהוא הכי אוהב לחברים כדי לקבל מעט חיבה , עוזר לכולם כדי לספק את שביעות רצונם. בנוסף לכך הוא גם מאוד רגיש ונפגע מכל דבר קטן אם אני כועסת עליו ישר הוא בוכה נעלב בורח, גם בגן אם הגננת מעירה לו הערה כל שהיא הוא מיד נפגע ונהרס לו המצב רוח.
    מה שמדאיג אותי הוא ארוע שקרה אתמול : אני כעסתי עליו כי הוא דחף את אחיו ( אחרי שהערתי לו בנועם מספר פעמים שיפסיק) הוא התיישב על הספה ובכה ואמר שהוא רוצה לחתוך את עצמו בסכין והוא רוצה למות אני ישר אמרתי לו שיפסיק לדבר כך והוא התחיל לנשוך את עצמו על מנת שיהיה לו כואב ושהוא יסבול ועוד הוא אמר שהוא יבקש מחברו לגן שינשוך אותו על מנת שיהיה לו כואב. המילים שלו לא יוצאות לי מהראש דיברתי איתו והסברתי לו שאני אוהבת אותו גם שאני כועסת עליו.
    מה עליי לעשות ואם אתן מכירות איזה מומחה מטעם קופת חולים כללית שעלי לפנות אליו אני ישמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי - תגובה

ליאת גרוס
    03/03/2011

שלום סיוון
    תגובה כזו של ילד בן 6 היא אכן קיצונית ומעידה על מצוקה רבה העלולה להחמיר.
    מומלץ לפנות להדרכת הורים דחופה.
    לצערי איני מכירה מטפל דרך קופת חולים כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו