גמילה מטיטולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים
    דנה
    03/03/2011

שלום,

יש לי ילד בן 3 שנים ו- 3 חודשים.
    בגיל 2.4 נגמל מטיטולים במהלך היום אך במהלך הלילה מסרב להיגמל.
    אני לא מעירה אותו באמצע הלילה לשירותים ואני פשוט מחכה שזה יבוא ממנו אבל הוא בכלל לא חושב להתעורר ולבקש ללכת לשירותים.
    הוא עושה פיפי לפני שהולך לישון , שותה יוגורט ולפעמים קם יבש ולפעמים טיטול עם פיפי.
    האם להמשיך לחכות שזה יבוא ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/03/2011

דנה שלום,
    כדי לעזור לבנך להיגמל בלילה, מומלץ להפסיק עם השתיה שלפני השינה, במיוחד אם החיתול עדיין רטוב בבוקר. בכל מקרה, מומלץ להמתין עם הגמילה עד לחודשי האביב/קיץ.
    אולם עלייך לזכור שלא כל הילדים מתעוררים מעצמם ומבקשים ללכת לשירותים - זה מתרחש לרוב כשהגמילה קצת יותר מקובעת כהרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

דנה
    03/03/2011

ובכל זאת איך לגמול אותו כי הרי זה לא מומלץ להעיר אותו מתוך שינה...???
    יש לי בת גדולה ממנו שפשוט נגמלה מעצמה , ביקשה להוריד את הטיטול וזהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/03/2011

כדאי לחכות עד שהחיתול יהיה יבש, או לפחות קרוב ליבש בבוקר, כיוון שהדבר מעיד על מוכנות פיסיולוגית רבה יותר לשאת בתהליך הפסיכולוגי של פרידה מהחיתול.
    לגבי הבת - אני מתארת לעצמי ששני הילדים שלך שונים האחד מהשניה בעוד היבטים רבים מלבד הגמילה, וטבעי שהתהליך אחר אצל כל ילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו