מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 6 וצניעותה כמו נערה מתבגרת!גליתxxx03/03/2011
עוד בהיותה בת 5+ היא החלה להתבייש מלהוריד את הבגדים במקלחת שמה משהו לא יראה אותה גם שאין בנים בבית, היא אפילו נראית כמפוחדת שמישהו עלול לראות אותה,
אני הייתי מבינה אילו היא הייתה אומרת לי "זה הגוף שלי וזה פרטי שלי ואני לא רוצה שמישהו יראה אותי ערומה"!!!??? אני מרגישה שתגובתה היא לא מתוך למידה מהגן או בבית שמדברים איתה על זה. בבית ובגן מדברים שצריך לשמור על פרטיות ולא לכסוף את הגוף כשיש אנשים זרים, אבל בצורה שהילדה מגיבה כאילו היא מבינה את המשמעות מהו הפות והציצים, זה מאוד מטריד אותי והייתי רוצה יעוץ כמה שיותר מהר. אגב הילדה היא ילדה לכל דבר אך הצניעות יתרה שלה מאוד מדאיגה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 6 וצניעותה כמו נערה מתבגרת! - תגובה
סמדר ריינר05/03/2011שלום גלית,
זה נשמע שאת מודאגת כי יש לך מחשבה שאולי קרה לה משהו שגורם לה להתנהג כך.
מה שאת מתארת לא בהכרח מעיד על כך. הגיל שאת מתארת הוא בהחלט הגיל שבו ילדים מגלים בושה מסויימת סביב הגוף שלהם, לכן הוא נקרא גיל החביון, בין השאר מתוך ההחבאה שקורית לכל העניינים שקשורים למיניות.
עם זאת, אם יש לך תחושה לא טובה, כדאי שתבדקי טוב ממה היא נובעת, ותשובה שיטחית בפורום לא באמת יכולה להבטיח לך שדבר לא קרה, ללא הכרות עם הילדה ועם המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)