בתי בת שנה ועשרה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת שנה ועשרה חודשים
    אור*
    05/03/2011

ילדה מאוד חכמה חייכנית ומתוקה ביותר.

לאחרונה החלה התנהגויות קצת לא רצויות בעיקר והכי זה זריקת חפצים.

לא כל הזמן, אך יכול להיות מצב שפתאום בא לה להעיף. אני פוחדת שיום אחד היא תזרוק ישירות לכיוון הטלויזיה ואז אין טלויזיה מה גם שזה נורא מסוכן ויכול לפגוע.

הזריקה כמובן בבית ואני מניחה שגם בגן, היא כנראה מחקה ילדים אחרים.

אין לי מנוס כל כך ואני צועקת עליה ואומרת לה שאני לא מרשה לזרוק, בהתחלה אני מדברת ושזה לא עוזר אז אני מרימה את קולי ושמה אותה לשבת בפינה (כמעין עונש), פינה שאני רואה אותה, ואז היא מתחילה לבכות ואני מסבירה לה שאנו לא זורקים אנו משחקים בצעצועים, ואם זורקים אז נורא מסוכן וזה יכול לפגוע.

אני חושבת שהיא מבינה שאני כועסת אבל זה לא כל כך עוזר וההתנהגות הזו חוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים.

לפעמים היא גם מעיפה כמעין מרביצה וצוחקת כאשר היא עושה את זה, אני אומרת לה שזה כואב וזה לא נעים לי, והיא צוחקת ואז ממשיכה.

אני לא רוצה כל הזמן לצעוק עלייה ולשים אותה בפינה.

מה אפשר לעשות במצב הזה???

אודה לעזרה יותר חכמה משלי!!

שבוע נעים ומקסים.

אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת שנה ועשרה חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממתינה לתגובתכם, תודה.

אור*
    11/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתכם לשאלתי, תודההה.

אור*
    20/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מבקשת תשובה חג שמח!

אור*
    21/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו