טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה- 7 החל את שנת הלימודים בצורה בוגרת ותקינה, לאחרונה החלו בעיות משמעת ותלונות הן מצד בית הספר והצהרון לדוגמא עזיבת השיעור באמצע, אי ציות למורה, מרביץ. ניסיתי כל מיני שיטות ענישה כגון איסור צפייה בטלויזיה, לקיחת קלפים וכדומה התנהגות מסוג זה, כרגע הגעתי למבוי סתום מאחר שאני מרגישה שכל העונשים לא משנים את התנהגותו , אני לא מצליחה להבין מה הגורם ומתוסכלת מאוד מהמצב מבקשת כלים איך להגיע "למושב דיונים" שבו אוכל להגיע להבנה עם בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אני מאמינה שהתנגותו של בנך מעידה על מתח ומצוקה פנימיים גדולים. ממכתבך איני מבינה מה יכול היה לגרום למתח זה. הייתי מציעה, או דרך בנך עצמו, או בעזרת איש מקצוע, להבין, קודם כל, מה קורה איתו. אפשר לומר לו משהו בנוסח: "בזמן האחרון מאוד קשה לך בביה"ס.אתה יוצא משיעורים וכו'. אני מבינה שקשה לך אבל לא מבינה מה בדיוק קשה". הידיעה שלו שמישהו מתבונן בו תקל עליו ותתן לו לגיטימציה לספר לך מה מפריע לו. אם זה לא יילך, אני מציעה להתייעץ עם היועצת והמורה או עם איש מקצוע באיזור מגורייך בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד