טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת 6.5 בכיתה א', ילדה חכמה, חמודה ומאד ביישנית וסגורה מאז ומתמיד. בשנה האחרונה החל לסבול מהדלדלות שיער רצינית ביותר ככל הנראה כתוצאה מלחץ נפשי. אני שמתי לב שהיא נהיית קצת חרדתית. אני מעוניינת לקחת אותה לטיפול. בהקדם. מה מסבירים לילדה? כיצד אסביר לה שאני לוקחת אותה לטיפול ולמה? האם קודם כל המטפל ניפגש עם ההורים לשיחה? איך זה עובד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דקלה יופי שאתם פונים לטיפול. כשתתחיליל תראי שהשד לא נורא כלכך. ודאי שמטפל טוב נפגש קודם עם ההורים. לדעתי בגיל הזה הפגישות עם ההורים יכולות להיות יעילות וחשובות יותר מהפגישה עם הילדה. לגבי ההסבר לילדה: פשוט לאמר לה שיש מישהו שיכול לעזור לה להרגיש יותר רגועה ושמחה. אם את תהיי רגועה ושלמה עם ההחלטה לא אמורה להיות בעיה בהבאת ילדה בגיל זה לטיפול. נ.ב - בנושא השיער חשוב מאד לשלול קודם גורמים פיזיים. התופעה שאת מתארת אינה שכיחה (כתוצאה מגורמים רגשיים )בגיל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד