בעיית "התנהגות" ילד בן 3 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית "התנהגות" ילד בן 3 וחצי
    מורן
    08/03/2011

שלום

בני כבן 3.5 כמובן שילד מקסים ומאוד חכם, די קופצני ואנרגטי נמצא במסגרת של מעון/גן כבר מגיל חצי שנה, יש לו אח קטן כבן שנה שאותו הוא קיבל באהבה גדולה כבר מהיום הראשון

מאוד פעיל חברתית ומאוד אהוב ע"י ילדים אחרים.

את שנת הלימודים הנוכחית התחיל בגן עיריה עם חברים חדשים, היה די מרוצה ולאחרונה

פיתח חוסר רצון ללכת לגן כולל התנהגות פראית כגון צעקות, השתוללות יתר וכדומה בבית ובגן, לאחר שיחה עם הגננת היא החליטה שיש לו בעייה של תת תחושה ושהוא מאוד משתולל בגן ולא ממושמע.

אני מנהל שיחות עם הילד (תוך כדי משחק ולא כחקירה)בכל ערב, לפעמים החוויות טובות (בעיקר אחרי שיחה שלי עם הגננת) ולפעמים הילד טוען שאינו זוכר או לא יודע מה היה היום בגן.

מה ניתן להסיק מהשינוי המהותי ואיך אני בתור הורה יכול לטפל בילד כי אני לא מעוניין שהוא ילך לאיבוד בכל הסיפור הזה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית "התנהגות" ילד בן 3 וחצי - תגובה

נעמה סבג שמש
    08/03/2011

מורן שלום,

יכול להיות שמישהו מהצוות שאהב- התחלף?
    ייכול להיות שחווה שינוי בבית? או שחבר טוב משחק בעיקר עם ילד אחר?

בכל מקרה, הדרך בה אתה לומד על מה קורה בגן היא נכונה.
    עשו מעשים בכדי להעצים את הילד. כלומר: תגיע לגן ותבקש לספר סיפור לילדים או לערוך ניסוי.
    תבקש מהגננת לדאוג להעצימו ולשים לב עם מי הוא משחק ובאיזה נסיבות בולט הקושי.
    תבקש גם שיקבלו אותו בבקר עם חיוך ואהבה.

בהצלחה!

נעמה סבג שמש, רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו