הכנה לניתוח-בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכנה לניתוח-בת 3
    עינת
    08/03/2011

שלום רב, בתי בת ה-3 צריכה לעבור ניתוח בעיניים, הרדמה מלאה, אשפוז יום.

היא ילדה מאוד רגישה מאוד ואני חוששת שתלחץ מאוד.

הרופאה אמרה שאין הרבה מה להכין אותה רק להסביר שיש בעיה בעין וצריך לתקן.
    אני חושבת שכן צריך להכין אותה כי היא מאוד חכמה ומבינה מאוד יחסית לגילה וכמו שאמרתי גם רגישה מאוד.

השאלה שלי האם לדעתכן אני צודקת ואם כן איך עושים זאת? האם שווה לקחת אותה לפסיכולוג שיכין אותה או הכנה אישית בבית תספיק(למרות שלדעתי לא)

תודה מראש\עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לניתוח-בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לניתוח-בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    09/03/2011

שלום עינת,
    חשוב מאוד שאם עושה הכנה שאת בעצמך תהיי רגועה, חשוב שעם העברת המידע לא יעברו גם לחץ או חרדה. חשוב שלכם תהיה אינפורמציה יותר מלאה, לגבי מה הולך לקרות. הייתי מסבירה לה הסבר שכולל תאור של מה הולך לקרות, היכן תהיו, האם תלוו אותה, היא תרדם, ואחר כך תתעורר, מי יהיה לידה, אחר כך תהיה לה תחבושת , אחרי מספר ימים יורידו לה ואתה והיא תראה יותר טוב וכו', כדי לצמצם את חוסר הוודאות וההפתעה ממצבים לא מוכרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא פסיכולוגית אבל המלצה מנסיון

לולה
    09/03/2011

תבקשי מבית החולים מסכת הרדמה ותני לילדה לשחק איתה זה קצת ירגיע אותה, תני לה שבוע לפני הניתוח לשחק ולהכיר אותה כשישימו לה אותה על הפנים היא לא תיכנס מזה ללחץ במיוחד כי יש לזה ריח של תות וילדים אוהבים את זה
    זה מה שעשינו עם הבת שלי זה עזר
    תקני לה בובה קטנה שסגורה בשקית הרמטית ושתפתח אותה בכניסה לחדר הניתוח כך שיתנו לה להכניס אותה איתה לחדר הניתוח זה גם מאוד עוזר לילד

מנסיון ואני לא רוצה להפחיד אותך אבל מי מבני הזוג שהוא יותר חזק נפשית שיכנס איתה לחדר ניתוח כי הילדה למרות כל ההכנות תכנס להיסטריה כשהיא תכנס לחדר הניתוח כשכל הרופאים במסכות סביבה. ואז מי שאיתה יהיה חייב להיות חזק ולתפקד אני קפאתי במקום והצוות היה צריך לעשות את העבודה במקומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו