פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    עינת
    09/03/2011

שלום,
    אני אמא לידל בן 3 שבדרך כלל ילד שמח וחייכן, בחודשים האחרונות הילד איבד את השמחה הוא כל הזמן חוזר עצבני ועצוב מהגן, (בגן ביררתי ואמרו לי שהכל בסדר)הילד עד לפני חודשים היה יכול לצפות בטלווזיה ולהיות מרותק ועכשו הוא לא מסוגל לשבת בטלויזיה הוא כל הזמן מבקש שאני יישב איתו כ הוא מפחד עם אני מבקשת ממנו להביא לי משהו מהמטבח , מהחדר ואפילו שהמקון מואר הוא הוא אומר שהוא מפחד ומבקש מאחותו שהיא בת שנה וחצי ללות אותו, הוא ניהיה אלים הוא צובט ומשך לי בשערות מה שלא היה בעבר הוא תמיד היה מראה אהבה אני מאוד מודאגת ולא יודעת איך לעזור לילד ואיך לעלות מה הבעיה
    אשמח לקבל את עזרכתכם/עצתכם

תודה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים - תגובה

סמדר ריינר
    09/03/2011

שלום עינת,
    כדאי לחשוב האם היו שינויים בבית או במשפחה בזמן האחרון - מעברים, פרידות, הולדת אח חדש, הריון - אפילו אם נדמה לכם שהו אלא יודע עליו עדיין וכו'. גם דברים שמשפיעים עליכם והילד כביכול ל איודע עליהם ברמה העובדתית יכולים להשפיע עליו כי הוא מאוד רגיש אליכם וקולט אתכם.
    אם עדיין לא עולה דבר על דעתך, אפשר לפנות לטיפול על מנת לבדוק זאת לעומק.
    את יכולה גם לעיין בעמודת שאלות נפוצות בשאלה העוסקת בפחדים כדי לראות אם יש שם משהו שיכול עזור לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו