מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדיםעינת09/03/2011
שלום,
אני אמא לידל בן 3 שבדרך כלל ילד שמח וחייכן, בחודשים האחרונות הילד איבד את השמחה הוא כל הזמן חוזר עצבני ועצוב מהגן, (בגן ביררתי ואמרו לי שהכל בסדר)הילד עד לפני חודשים היה יכול לצפות בטלווזיה ולהיות מרותק ועכשו הוא לא מסוגל לשבת בטלויזיה הוא כל הזמן מבקש שאני יישב איתו כ הוא מפחד עם אני מבקשת ממנו להביא לי משהו מהמטבח , מהחדר ואפילו שהמקון מואר הוא הוא אומר שהוא מפחד ומבקש מאחותו שהיא בת שנה וחצי ללות אותו, הוא ניהיה אלים הוא צובט ומשך לי בשערות מה שלא היה בעבר הוא תמיד היה מראה אהבה אני מאוד מודאגת ולא יודעת איך לעזור לילד ואיך לעלות מה הבעיה
אשמח לקבל את עזרכתכם/עצתכם
תודה עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים - תגובה
סמדר ריינר09/03/2011שלום עינת,
כדאי לחשוב האם היו שינויים בבית או במשפחה בזמן האחרון - מעברים, פרידות, הולדת אח חדש, הריון - אפילו אם נדמה לכם שהו אלא יודע עליו עדיין וכו'. גם דברים שמשפיעים עליכם והילד כביכול ל איודע עליהם ברמה העובדתית יכולים להשפיע עליו כי הוא מאוד רגיש אליכם וקולט אתכם.
אם עדיין לא עולה דבר על דעתך, אפשר לפנות לטיפול על מנת לבדוק זאת לעומק.
את יכולה גם לעיין בעמודת שאלות נפוצות בשאלה העוסקת בפחדים כדי לראות אם יש שם משהו שיכול עזור לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)