טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה- 13, מבולגן מאוד החדר שלו מלוכלך לא מסודר לא אכפת לו לשבת בחדר עם הבלאגן שהוא יוצר. אני מנקה את החדר ושוב אותה מהפכה. מה אפשר לעשות. כבר אין לי כוחות הוא ילד מספיק גדול להיות אחראי על סידור החדר שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל, נכון, הוא ילד מספיק גדול להיות אחראי על סידור החדר שלו, אז למה את מסדרת? המשמעות של אחריות היא שאם לא תדאג לא יהיה לך. אם הוא לא מסדר אז החדר יהיה מלוכלך. אם זה לא איכפת לו, אז למה זה כל כך איכפת לך? ילידם מתבגרים פעמים רבות משאירים את החדר שלהם מלוכלך ומבולגן, זה חלק מגיל ההתבגרות. ההצעה של אני מציעה להורים במקרים כאלה היא לא להתערב כל עוד הליכלוך הוא לא לכלכוך אורגני שמהווה סכנה תברואתית. כלומר כל עוד הם לא אוכלים בחדר ומשאירים את השיירים להסריח, בלגאן רגיל של חול ובגדים הוא בעיה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד