מה לעשות במצב של מריבה????????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות במצב של מריבה????????
    רוז
    11/03/2011

אז ככה הבת שלי בת ארבע וחצי נפגשת עם בת דודה שלה באותו גיל פעם בשבועיים וכל פעם נוצר מצב שהיא הקורבן והבוכה כשיש מריבה בינה לבין הבת דודה

אז היא תמיד באה אלי ובוכה כי תמיד שיש סיטואציה של מריבה בגן הסברתי לה שתלך לגננת בהאותו זמן כדי לפתור את הבעיה ולכן כשאננו נמצאים במשפחה עם הבת דודה הבת שלי מגיעה אלי לפתור את הבעיה

גיסתי טוענת שאני לא נותנת לה להתמודד עם המציאות ומצניחה את חולשותה והיא מבחינתה אף פעם לא ניסתה לפתור את העימותים כי הת שלה לא בוכה במריבות בינהם

מה באמת נכון לעשות לא להתערב או להתערב ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות במצב של מריבה???????? - תגובה

סמדר ריינר
    12/03/2011

שלום רוז,
    תראי, זה לא בדיוק או או, יש גם באמצע. מה שנכון לעשות הוא לנסות לאט לאט לעזור לה מהצד לפתור את הבעיה, כלומר לא להגיד לה אני לא מתערבת, תתמודדי לבד ומצד שני לא לפתור לה את הבעיה, אלא ללמד אותה בזמן אמת מה להגיד לבת הדודה ומה לעשות כדי שבבלב כלשהו בהמשך תוכל להתמודד לבד גם אם את לא תהיי שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו