שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    נורית
    11/03/2011

אני טס אל הילד. בשבוע הקרוב אחרי שנתיים שלו ראיתי אותו. אין לי התלבטות לגבי הביקור אבל :

מסתבר שכן יש גבר אחר שחיי איתם. זה אומר שלילד יש בעיה של נאמנות. ולי לא יהיה תגמול על הקשר איתו - כי יש מישהוא אחר שם שמשמעותי יותר בחיי היום יום.

הילד ממשיך להתנגד לשיחות איתו.

מה הכוונה אב חורג ואב ביולוגי זה לא אותה המשבצת ? זה ברור שהילד ירצה ששני האבות יואהבו אותו אבל גם יש מחיר של קשיים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

ליאת גרוס
    14/03/2011

שלם דורון
    התמודדות של אב ביולוגי עם אב חורג היא מאד לא פשוטה. אבל הוא לא אבא שלו. הוא דמות שיכולה להיות משמעותית ביותר אבל כך גם הגננת הסבתא וכו'. הוא יכול להיות יותר משמעותי ממך בנסיבות הקיימות אבל הוא לא אבא שלו ולכן אין תחרות. שני קשרים מקבילים. כמו שאין תחרות בינך לבין הגננת או הסבתא גם אם הן יותר קשורות אליו. אם לא תרגיש שיש מקום לקונפליקט נאמנויות והסביבה לא תשדר זאת לילד , גם הילד לא ירגש כך. הוא ירגיש קונפליקט נאמנויות בינך לבין האם אך לא בהכרח מול האב החורג.

נסה לא לחשוב על האב החורג. למרות שזה לא מרגיש כך, הוא לא מאד רלוונטי למורכבות בפניה אתה עומד. עד כמה שאפשר תגיע בלי ציפיות לתמורה. הכי חשוב שהאם תשדר לילד שחשוב שייפגש איתך ויפתח קשר. זו צריכה להיות השאיפה שלך כרגע. עשה מה אפשר לקדם מצב בו היא באמת רוצה שתיפגשו ומאמינה שזה מה שהילד צריך.

ביקור נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

נורית
    16/03/2011

יש לי התלבטות בנוגע לדברים שאני מביא לו בביקור זה ובאופן כללי.

האם לתת לו דברים שקשורים לנו באופן משותף כגון תמונות שבהם אנחנו ביחד וכו . או אפילו לקנות לו ספרים שמספרים על קשר של ילד עם אביו. או מצד שני לא להזכיר את נושא האב ולנסות לא לעורר בו זכרונות או כמיהות לאבא.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

ליאת גרוס
    21/03/2011

שלום דורון
    אפשר להביא תמונה משותפת . זה דווקא רעיון יפה. לא הייתי מרגזימה עם סיפורים בנושא וכו' כדי לא ליצור עליו לחץ מיותר. הכי חשוב שיהנה ויוכל להיות רגוע בלי צורך לבחור צד. זו המתנה הכי חשובה שאתה יכול לתת לו.
    מחכה לשמוע איך היה...
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו