מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםנורית11/03/2011
אני טס אל הילד. בשבוע הקרוב אחרי שנתיים שלו ראיתי אותו. אין לי התלבטות לגבי הביקור אבל :
מסתבר שכן יש גבר אחר שחיי איתם. זה אומר שלילד יש בעיה של נאמנות. ולי לא יהיה תגמול על הקשר איתו - כי יש מישהוא אחר שם שמשמעותי יותר בחיי היום יום.
הילד ממשיך להתנגד לשיחות איתו.
מה הכוונה אב חורג ואב ביולוגי זה לא אותה המשבצת ? זה ברור שהילד ירצה ששני האבות יואהבו אותו אבל גם יש מחיר של קשיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ליאת גרוס14/03/2011שלם דורון
התמודדות של אב ביולוגי עם אב חורג היא מאד לא פשוטה. אבל הוא לא אבא שלו. הוא דמות שיכולה להיות משמעותית ביותר אבל כך גם הגננת הסבתא וכו'. הוא יכול להיות יותר משמעותי ממך בנסיבות הקיימות אבל הוא לא אבא שלו ולכן אין תחרות. שני קשרים מקבילים. כמו שאין תחרות בינך לבין הגננת או הסבתא גם אם הן יותר קשורות אליו. אם לא תרגיש שיש מקום לקונפליקט נאמנויות והסביבה לא תשדר זאת לילד , גם הילד לא ירגש כך. הוא ירגיש קונפליקט נאמנויות בינך לבין האם אך לא בהכרח מול האב החורג.
נסה לא לחשוב על האב החורג. למרות שזה לא מרגיש כך, הוא לא מאד רלוונטי למורכבות בפניה אתה עומד. עד כמה שאפשר תגיע בלי ציפיות לתמורה. הכי חשוב שהאם תשדר לילד שחשוב שייפגש איתך ויפתח קשר. זו צריכה להיות השאיפה שלך כרגע. עשה מה אפשר לקדם מצב בו היא באמת רוצה שתיפגשו ומאמינה שזה מה שהילד צריך.
ביקור נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות
נורית16/03/2011יש לי התלבטות בנוגע לדברים שאני מביא לו בביקור זה ובאופן כללי.
האם לתת לו דברים שקשורים לנו באופן משותף כגון תמונות שבהם אנחנו ביחד וכו . או אפילו לקנות לו ספרים שמספרים על קשר של ילד עם אביו. או מצד שני לא להזכיר את נושא האב ולנסות לא לעורר בו זכרונות או כמיהות לאבא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות - תגובה
ליאת גרוס21/03/2011שלום דורון
אפשר להביא תמונה משותפת . זה דווקא רעיון יפה. לא הייתי מרגזימה עם סיפורים בנושא וכו' כדי לא ליצור עליו לחץ מיותר. הכי חשוב שיהנה ויוכל להיות רגוע בלי צורך לבחור צד. זו המתנה הכי חשובה שאתה יכול לתת לו.
מחכה לשמוע איך היה...
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)