דחוףףףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף
    מאיה
    11/03/2011

שלום,
    אני בת 32 אמא ל- 2 ילדים בת 6 ו- 5 חודשים ובן שנתים ו- 9 חודשים.
    לפני כ - 11 חודשים הופסק הריוני השלישי בשבוע 21 לאחר חלבון ו- E3 לא תקינים והתגלה כי לעובר לא היה דופק, עברתי הפלה בוששת ובעצתכם המדהימה הסברתי לביתי הגדולה כי העובר לא נולד וכל עוד הם לא נולדים הם אינם תינוקות, עצה מדהימה שאכן הבהירה לה כי לצערנו זה לא הלך.
    לאחר חודשיים גיליתי כיא אני בהריון בפעם הרביעית כמובן שעברתי הריון חרדתי אבל הכל היה תקין כל הבדיקות והמעקבים עד ש.... לפני כ-3 ימים בשבוע 38+3 לא הרגשתי תנועות באמצע הלילה ובשל היותי קשובה לגופי הגעתי למיון וגילית לצערי הרב כי אין דופק לעובר.
    עדיין לא חזרתי הביתה כי אני סובלת מלחצי דם גבוהים ומשאירים אותי ל מעקב.
    ביתי הגדולה עדיין לא יודעת והיא גם לא שואלת יותר מידי שאלות.
    לדעתי ולדעת בעלי היא כבר הבינה כי משהו אינו בסדר.
    אני מחכה לרגע שאחזור הביתה ואז לספר לה, רק אני לא יודעת האם כדאי להמשיך בכיוון הקודם ולהוסיף או להזכיר לה כי היא טרם נולדה ולכן היא אינה תינוקת.
    לעזרתכם המהירה אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף - תגובה

סמדר ריינר
    12/03/2011

שלום מאיה,
    אני מצטערת לשמוע. אני חושבת שהכיוון הקודם עדיין תקף, למרות השלב המאוחר. מקווה שיעבור בקלות ושתרגישי טוב.
    עם זאת מאחר שאכן השלב מאוחר, למרות ההסבר שהוא עדיין בתוקף כדאי להיות קשובים לתגובות של צער וחשש, אצל הילדה וגם אצלכם. אני מניחה שזהו אובדן לא פשוט, וההסבר לבדו לא בהכרח פותר את כל הקושי הריגשי.
    חשוב שקודם כל תנוחי טוב ותבריאי, ייתכן שאחר כך תצטרכו לעכל את מה שקרה.
    כל דבר בזמנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו