בעיה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    א
    13/03/2011

שלום

בתי בת 7 ועשרה חודשים בכיתה א' לפי דיווח המורה משחקת עם מספר מצומצם של חברות ואינה יוזמת קשר אלא מצטרפת . לדוגמא כאשר הגענו איתה לאסיפת הורים לפני מספר חודשים היו בנות בכיתה שלה שבכלל לא התייחסו אליה והיא לא אליהם כאילו אינן מכירות אותה .
    גם אחר הצוהרים אין כמעט טלפון להזמנה ( מתחילת השנה הוזמנה כמה פעמים )
    ( אנו מזמינים כן יש הסכמה לבוא . לפי לדעתי אינה יודעת לשמור על קשר לזמן ממושך ובמשחק ובסיטואציות חברתיות כאשר היא מפסידה ונכשלת הפיתרון שלה זה בכי . כל הזמן אני מדרבנת ואומרת לה כן להגיד מה שהיא רוצה ולהענות לילדים , להסביר מה היא רוצה . היו פעמים שאמרה לי שהיא לא מצליחה והיא שוכחת מה להגיד .
    איך אפשר לעזור לה , להתמודד ולרכוש מיומנויות חברתיות . לעלות לה את הביטחון העצמי
    יש לציין שהיא הבת הבכורה והיא אוהבת לשחק במשחקים סוציודרמטיים כמו אמא ואבא גננת , מורה וכו' עם אחותה בת הארבע .
    כן יש לציין שבתי ילדה שמחה אוהבת ללכת לבית הספר.

ואם את יכולה להמליץ לי למי עליי לפנות האם לפסיכולוג חינוכי והאם הוא כן יוכל לעזור לה . (איזור השפלה )
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית - תגובה

סמדר ריינר
    13/03/2011

שלום לך,
    לא חייב להיות דווקא פסיכולוג חינוכי, מתאים כאן בחלק פסיכולוג קליני או פסיכותרפיסט. ייתכן שגם קבוצה למיומנויות חברתיות יכולה להתאים כאן. לצערי לא מכירה אנשי מקצוע באיזור השפלה, את יכולה לפנות לפסיכולוג בית הספר ולקבל המלצה על השירותים הטיפוליים באיזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

א
    02/04/2011

תודה על התשובה

אני לא מעוניינת לערב את גורמי בית הספר לכן אשמח אם תוכלי להפנות אותי לגורם אחר ואיפה אפשר לחפש פסיכותרפיסט עם המלצות .
    כן יש לי המלצה על פסיכולוגית האם היא תוכל לעזור לה ? ואיפה אפשר למצוא קבוצה למיומנויות חברתיות . לא שמעתי על זה .

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    03/04/2011

שלום א',
    אני לא מכירה את הפסכולוגית וההכשרה שלה לכן אני לא יכולה לדעת אם היא תוכל לעזור, אבל יש לך המלצה עליה אז למה את לא סומכת?
    לגבי קבוצות למיומנויות חברתיות - את יכולה לחפש באינטרנט יש כל מיני מכונים שעוסקים בכך אני לא יודעת לגבי האזור שלכם.
    את יכולה גם לנסות דרך קופת החולים שלכם או דרך שכנים ומכרים להשיג המלצה לטיפול באיזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו