רתיעה מילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רתיעה מילדים
    מיכל
    13/03/2011

שלום רב
    בתי בת שנה, ילדה מאוד חברותית ועצמאית, מוחאת כפיים, מברברת, אוכלת וישנה טוב, מעסיקה את עצמה והשבוע אף התחילה ללכת. היא איתי בבית מיום לידתה. הבעיה מתחילה כשנכנסים לתמונה ילדים אחרים. היא לא מוכנה שיגעו בה או בצעצועים שלה, הם ממש מבהילים אותה ומפחידים אותה עד דמעות. ביום יום שלה היא נפגשת מעט מאוד עם ילדים( מה לעשות שכולם בגן) וכשהיא כבר נפגשת איתם והם "נכנסים לפריים" שלה או צועקים היא מתחילה לבכות בטירוף ולחפש אותי.
    אני בטוחה שזה יעבור לה מתישהוא אבל מה אפשר לעשות בינתיים כדי לעזור לה להסתגר (היא נכנסת לגן רק בעוד חצי שנה).?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רתיעה מילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רתיעה מילדים - תגובה

סמדר ריינר
    13/03/2011

שלום מיכל,
    אולי כדאי להפגיש אותה בהדרגה כל פעם עם ילד אחד בלבד, בתנאים בטוחים ומוכרים לה ולזמן קצר בלבד ואחר כך להרחיב את זה. וגם לעשות לה הכנה, אני אל יודעת מה רמת ההבנה המילולית שלה, אב במידת האפשר להסביר לה: "היום תבוא אינו נטע הקטנה עם אמא שלה, ואנחנו נשחק איתה ונראה לה את הצעצועים שלנו, איזה צעצוע את רוצה לתת לנטע לשחק?" ואז בזמן הביקור עצמו לא להבהל נורא מזה שהיא נבהלת, לתת לה זמן להסתגל, ולהגיב בקצב שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו