ביתי מסרבת לישון במיטתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי מסרבת לישון במיטתה
    אליס
    20/12/2007

רוני הבת שלי בת שנה ותשע חודש , ישנה במיטת נוער כבר חמישה חודשים ,
    העברה למיטת נוער היתה מהירה מכוון שהיא סרבה להכנס למיטתה מיטת תינוק , והיא פשוט היתה ישנה איתנו ,
    והמצב היה בלתי נסבל ולכן נתנו לה בוגרות והיא מאוד אוהבת את המיטה ,
    עם זאת יש טקס קבוע , כל יום לפני השינה חייב לשכב לצידה ולחכות שהיא תרדם ,
    ולפעמים הטקס לוקח יותר מחצי שעה , אבל השלמנו עם העיניין כל עוד היא ישנה במיטתה ולא מצטרפת אלינו .
    אבל השינה שלה קטועה ולא שלמה ז"א שהיא מתעוררת כל כמה שעות וקוראת לנו , ושוב צריך לשכב לצידה ולראות שהיא נרדמה.
    והדבר ממש מקשה , מכוון שבעלי ואני עובדים , וגם לנו מאוד קשה לתפקד למחרת מכוון שלא ישנו טוב במהלך הלילה .
    ובנוסף היא מבקשת בקבוק לתוך הלילה , ניסנו לגמול אותה , אך ללא תוצאות ,
    אני נמצאת בחודש החמישי להריוני .
    ובשבוע האחרון ביתי מסרבת לישון במיטתה גם אם נשכב לצידה , היא צורחת מיתוך שינה
    בטענה שהיא רוצה את אמא ,
    אני שמה אותה במיטה שלי איתי ואחרי חצי שעה , שעה מחזירה אותה למיטתה , אבל לשוו
    מכוון שהיא מסרבת ובוכה ואני נאלצת להשין אותה איתי .
    אני צריכה פתרונות דחוף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי מסרבת לישון במיטתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה במיטת ההורים

שרון באומל
    23/12/2007

שלום אליס
    אני מתארת לעצמי שהרצון של ביתך לישון במיטה שלכם נובע, בחלקו, מהיותך בהיריון. אפילו אם זה עדיין לא מורגש, ביתך מגיבה להתרחקות הטבעית שלך ממנה (עייפות, התעסקות בהיריון וכו') בהיצמדות אלייך. לפיכך, הייתי אומרת לה משהו בנוסח: "אמא עכשיו בהיריון ואני יותר עייפה, ולא יכולה להרים אותך וגם לא לרוץ ולקפוץ כמו פעם. יכול להיות שאת נורא רוצה בחזרה את כל הדברים הללו ושזה קשה לך".
    מלבד זאת, אני ממליצה על שני ספרים טובים מאוד בנושא שינה, שיעזרו לכם לפתור את הקשיים בשינה של ילדתך. האחד "לישון בלי לבכות" של אליזבת פנטלי והשני הינו "לישון כמו תינוק" של פרופ' אבי שדה.
    בהצלחה
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו