"שקרים" בן 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• "שקרים" בן 5
    סיגל
    20/12/2007

בני בן 5 מבקש לקחת חפצים מהבית לגן אך יודע שאיני מרשה זאת, לאחרונה הוא מבקש ללבוש בגדים עם כיסים בכדי שיוכל להכניס את החפצים לכיסים, הוא עושה זאת מבלי להגיד לי, אף מסתיר זאת. כאשר אני רואה את זה אני משתדלת להדגיש את ענין לקיחת חפצים לגן אך מבלי לגרום לו להבין שאני יודעת שהוא מסתיר ממני. איך כדי להתמודד עם זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "שקרים" בן 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת חפצים לגן

שושי יעקובי
    24/12/2007

אני מציעה לך להתייחס ללקיחת החפצים שלו באופן ישיר משהו בנוסח אני רואה שאתה מאוד רוצה לקחת לגן את ה_________ למרות שאסור. אני רואה שהוא בכיס שלך. להימנע מתחושה של הסתרה ושקר שאתם שניכם שותפים לו.
    פעמים רבות ילדים רוצים לקחת חפץ כלשהו מהבית אל תוך הגן. החפץ משמר משהו מתחושת הבית. את יכולה להגיד לילד שאת מבינה את הרצון שלו ( לקחת חפץ מהבית שילווה אותו במהלך היום בגן) יחד עם הסבר מדוע את אוסרת לקחת את החפצים בהם מעוניין. (ילכו לאיבוד, ישברו, ילדים אחרים ירצו לשחק וכו'.)
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו