כנרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כנרת
    מילר כנרת
    14/03/2011

שלום
    ביתי הבכורה בת ארבע וחצי מזה כשנתיים הולכת לאותו גן
    בכל בוקר מרגע שהילדה מתעוררת היא מבקשת ומפצירה שלא נשלח אותה לגן
    בכל פעם שאנט שואלים לסיבה אנחנו מקבלים את אותה התשובה משעמם לי ואני רוצה להישאר עם אמא ואח שלי בבית
    חשוב לציין שאני מספרת לילדה שאני עובדת ושאחיה בן השנתים הולך למעון למרות שבפועל אני לא עובדת ואח שלה אכן נשאר בבית
    כשהיא חוזרת מהגן היא מאושרת ושמחה
    בגן בכל פעם שמישהוא נכנס היא מתפסת בפניקה
    במשך היום היא חוזרת אן ספור פעמים על כך שהיא מתגעגעת לאבא ואמא
    הילדה צמודה לגננת יושבת לידה מחזיקה לה במכנסיים ובוכה
    הילדים בגן כבר מבקשים שתפסיק לחזור על עצמה ולפעמים אף הם נוהגים כמותה על מנת לקבלת את אותו היחס
    רגישה מאוד לדיבור בקול גבוהה
    לא מסוגלת לראות ילד בוכה
    לא מסוגלת לראות דם
    הגננות מתחלפות פעמיפ בשבוע כמוכן גם הסיעות ימים אלו מאוד קשים לילדה
    חשוב לציין ששינוי זה בהתנהגות חוזר על עצמו בכל פעם שקורא משהוא שעליו אנחנו לא מצליחים לעלות יש חודש חודשיים של שקט כלומר רק בכי בבוקר ואז יש משהוא שמתפרץ וגורם לנו לחזור אחורה
    מה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנרת - תגובה

סמדר ריינר
    14/03/2011

שלום כנרת,
    נראה לי שמה שקורה עם הילדה שלכם הוא שהיא נכנסת לחרדה כיוון שהיא חיה כרגע בסביבה משפחתית שלא מלמדת אותה איך להתמודד. סגנון ההתמודדות שאתם נוקטים בו הוא התחמקות. זה מה שאתם עושים כשאתם משקרים לה. אז קודם כל לידיעתכם הילדה מבינה שמשהו כאן לא בסדר ולכן היא מתעקשת להישאר בבית ולראות בעצמה. היא מבינה שאתם חלשים מדי מכדי להתמודד בצורה ישירה עם הזעם והקנאה שלה על כך שמאא נשארת בבית עם התינוק. אם אתם משדרים חולשה ומנגנון התמודדות כל כך ילדותי, מה הפלא שהיא ילדותית ומתקשה להתמודד? על מי היא תסמוך אם ההורים שלה כל כך חלשים? חשוב שתפנו להדרכת הורים כדי לסייע לכם להתמודד בצורה נכונה עם רגשות שליליים בבית,כמו זעם תוקפנות וחרדה וכך תוכלו גם לעזור לילדה שלכם להתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו