ילד ילדותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד ילדותי
    שוליחן
    14/03/2011

בני בן 11 סובל מהפרעת קשב וריכוז.
    כמו כן, מבעיות רגשיות, חברתיות והתנהגות ילדותית לגילו.
    אתמול בערב לפני השינה שוחח עמי קצרות
    ובגילוי לב מפתיע אמר כי הוא מרגיש שהוא מאוד ילדותי
    ולא נעים לו להרגיש ככה. הוא גם פירט מס' דוגמאות.
    כיצד הייתי אמורה להגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ילדותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ילדותי - תגובה

סמדר ריינר
    14/03/2011

שלום לך,
    השאלה איך את אמורה להיגב תלויה במה שאת חושבת על מה שהוא אמר. האם את חושבת שהוא צודק? האם את רואה את הדברים אחרת? קצת קשה לתת לך עיצה כללית כשלא ברור מה הפרטים. דבר ראשון הייתי משבחת אותו על גילוי הלב, ואז בהתאם לנתונים, אם הייתי רואה את הדברים כמוהו, הייתי מנסה לדבר איתו על איך לדעתו אפשר להגיב אחרת, בצורה לא ילדותית. בכלל, עצם העובדה שהוא מעלה כך את הדברים מראה שהוא מאוד בוגר לפעמים , ולא רק ילדותי. אם לא הייתי רואה את הדברים כמוהו, הייתי מפרטת לו למה אני חושבת אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ילדותי

שוליחן
    14/03/2011

אכן, אני מאוד מסכימה איתו שהוא ילדותי.
    הצעת לי לשאול אותו איך אפשר להגיב אחרת.
    אך האם את חושבת שילד שנמצא רגשית ברמה ילדותית כזו יכול ללמוד להתנהג בוגר יותר?
    האם זה לא ללכת נגד הטבע? (במקרה הזה - בשלותו הרגשית)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ילדותי - תגובה

סמדר ריינר
    14/03/2011

שלום שולי,
    אני חושבת שאפשר לחשוב איתו איך אפשר לנהוג אחרת, שהוא יתרום רעיונות וגם את. ולא, אני לא חושבת שזה נגד הטבע, עובדה שהוא יזם את השיחה הזו שזה מאוד בוגר ולא ילדותי בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו