טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת 5.5 מאז היותה בת 4 בערך היא אינה מסכימה ללבוש בגדי בנות כגון חצאיות שמלות או כל בגד מקושט מידי ואינה אוהבת להתגנדר באופן כללי היא גם אינה משחקת במשחקי בנות כגון ברביות וכל דבר שמאופיין לבנות בלבד. בפורים גם, היא אינה מעוניינת בתחפושות של בנות. העניין הזה קצת מפריע לי. שאלתי היא: האם זהו עניין של אופי ?שזה בסדר מבחינתי אין לי בעיה שתהיה טום בוי כזה, או שזה מראה על משהו אחר? אשמח לעזרה וגם איך אפשר לשנות את העניין הזה או לפחות למתן אותו אצלה? אשמח לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שמשון אני יכולה להבין מדוע זה מציק אבל בעצם אין מה לעשות עם זה כרגע חוץ מלקבל אותה כמו שהיא. אפשר להתעקש איתה למצוא תחפושת שהיא ניטרלית לא גברית ולא נשית אבל לא ללחוץ על משהו נשי שהיא אינה מתחברת אליו .אי אפשר לדעת אם זה אומר משהו לגבי העתיד. בדר"כ זה לא. תן לה להיות מי שהיא. בערך בגיל 9-10 הדברים נהיים יותר ברורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד