טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, היום, לצערי הרב, הייתי עדה למקרה, בו המטפלת המחליפה גערה בילד בן שנתיים, שברח לו הקקי לתחתון (הילד נמצא בתהליך גמילה מטיטולים). המטפלת המחליפה אמרה לו: מגעיל, פוי, זה עצוב. ועוד הוסיפה ואמרה למטפלת השנייה: לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. אני מתכוונת לדבר מחר עם המטפלת הראשית. הייתי רוצה לומר לה את המילים הנכונות ולכן הייתי רוצה לדעת: כיצד דבר כזה ישפיע בעתיד על התפתחותו של הילד? באיזו מידה התנהגות כזו יכולה לתקוע את הילד בשלב בו הוא נמצא כיום?
אציין כי אני רואה את הנושא בחומרה רבה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אליימור אירוע כזה אם הוא חד פעמי אינו קריטי להמשך תהליך הגמילה או המשך ההתפתחות אך אם התנהגות זו היא מתמשכת וחוזרת על עצמה עלולה להיות בעיה. זה בסדר להעביר לילד מסר של חוסר שביעות רצון על התלכלכות אך ללא היגעלות, השפלה או הקטנה של הילד. לא ייתכן כי לא נתקלה בילד בין שנתיים בתהליך גמילה שלא מפספס לפעמים. נשמע לי חשוד או שיש כאן חוסר הבנה לגבי שיחתן. טוב שאת עם היד על הדופק. מקווה שהשיחה עם המטפלת הראשית תשפר את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד