ייעוץ לילדה עם ADD

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לילדה עם ADD
    לאה
    16/03/2011

שלום,
    אני חייבת ייעוץ לבתי בת 5.8 עם ADD.לאחרונה בתי החלה ליטול ריטלין ועושה רושם שבגן משפיע עליה לטובה.מאידך,בבית כמו גם לפני הטיפול יש בעייה בהקשבה,היא אינה מקשיבה לנו ,כשמבקשים ממנה לא לעשות משהו וזה גורם לי לכעוס עליה כל בזמן דבר שלא נעים לי וכמובן גם לבתי.אני מבינה שחלק מהבעיה שלה היא אימפולסיביות ולכן היא מתקשה להקשיב לי כי באותו רגע היא "נעולה" על משהו אחר.אך אני חייבת שהיא תקשיב לי ואני לא יודעת איך לעשות את זה.
    אשמח אם תעזרו לי או תגידו לי לאיזה גורם מקצועי עליי לפנות כדי לקבל ייעוץ לבעיה זו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לילדה עם ADD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

לאה
    18/03/2011

בבקשה תענו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לילדה עם ADD - תגובה

ליאת גרוס
    21/03/2011

שלום לאה
    נפלא שאת מבינה את הילדה ומודעת להשפעות ההפרעה. יחד עם זאת, דווקא כשיש בעיית קשב , הצבת גבולות ברורה חשובה עוד יותר. מומלץ לפנות להדרכת הורים אצל מדריך הורים/פסיכולוג שמבין גם בהשפעות של הפרעת הקשב על התנהגות הילד. מנסיוני פסיכולוג חינוכי יכול להיות כתובת טובה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו