מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות בעייתית של ילדה בת 6.4אחת17/03/2011
אני אם חד הורית לילדה בת 6.4 . היא ילידת סוף שנה, קטנה בגיל וקטנה גם בגודל....
עד לא מזמן היא הסתדרה מצוין בביה"ס , בשבועיים האחרונים אני מקבלת טלפונים מהמורה על התנהגות בעייתית של לעלות על השולחנות, להעיף כסאות, זורקת ציוד של ילדים אחרים , רבה עם כל מי שנקרה בדרכה, מתריסה ומתעקשת על כל דבר.
היא טוענת שזה הדרגתי , אבל בזמן האחרון ילדים כבר לא רוצים לשחק איתה, היא בקושי מוזמנת לאחרים וגם מפגשים (מועטים) עם ילדים שבאים אלינו נגמרים במפח נפש . תמיד.
מאז ומעולם היא עקשנית ווכחנית , על כל דבר יש לה מה להגיד ולהעיר, אבל איכשהו זה עבר בנועם. בזמן האחרון היא פורקת כל עול והיא לאט לאט מנודה בכל מסגרת אליה היא שייכת.
היא מאוד נהנית בחוג בלט, אז לראשונה אסרתי עליה ללכת, אבל ה"עונש" התקבל די בשיוויון נפש. אני לא יודעת איך להתמודד עם ההתנהגות הבעייתית הזו ורוצה לעזור לה.
שלא תהיה הילדה המסומנת והבעייתית ושתחזיר לעצמה את החברות שהיו לה.
יש לציין שהיא מצידה כמעט לא מוטרדת מהבידוד הזה, ותמיד מוצאת את האחרים אשמים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות בעייתית של ילדה בת 6.4 - תגובה
סמדר ריינר17/03/2011שלום לך,
יש כאן בעיה שנשמעת ממש חמורה. אני חוששת שייעוץ בפורום לא יספיק פה. אני גם לא יכולה לדעת מהתאור שנתת ממה נובעת הבעיה, האם זה משהו שקרה לה לפני שבועיים וגם להחמרה בהתנהגות? האם זה קושי בקשר ביניכם ובסמכות ההורית שהלך והצטבר? אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת כדי לבדוק יותר לעומק מה קורה ומה גרם להחמרה האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)