התנהגות בעייתית של ילדה בת 6.4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בעייתית של ילדה בת 6.4
    אחת
    17/03/2011

אני אם חד הורית לילדה בת 6.4 . היא ילידת סוף שנה, קטנה בגיל וקטנה גם בגודל....
    עד לא מזמן היא הסתדרה מצוין בביה"ס , בשבועיים האחרונים אני מקבלת טלפונים מהמורה על התנהגות בעייתית של לעלות על השולחנות, להעיף כסאות, זורקת ציוד של ילדים אחרים , רבה עם כל מי שנקרה בדרכה, מתריסה ומתעקשת על כל דבר.
    היא טוענת שזה הדרגתי , אבל בזמן האחרון ילדים כבר לא רוצים לשחק איתה, היא בקושי מוזמנת לאחרים וגם מפגשים (מועטים) עם ילדים שבאים אלינו נגמרים במפח נפש . תמיד.

מאז ומעולם היא עקשנית ווכחנית , על כל דבר יש לה מה להגיד ולהעיר, אבל איכשהו זה עבר בנועם. בזמן האחרון היא פורקת כל עול והיא לאט לאט מנודה בכל מסגרת אליה היא שייכת.

היא מאוד נהנית בחוג בלט, אז לראשונה אסרתי עליה ללכת, אבל ה"עונש" התקבל די בשיוויון נפש. אני לא יודעת איך להתמודד עם ההתנהגות הבעייתית הזו ורוצה לעזור לה.
    שלא תהיה הילדה המסומנת והבעייתית ושתחזיר לעצמה את החברות שהיו לה.
    יש לציין שהיא מצידה כמעט לא מוטרדת מהבידוד הזה, ותמיד מוצאת את האחרים אשמים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות בעייתית של ילדה בת 6.4 - תגובה

סמדר ריינר
    17/03/2011

שלום לך,
    יש כאן בעיה שנשמעת ממש חמורה. אני חוששת שייעוץ בפורום לא יספיק פה. אני גם לא יכולה לדעת מהתאור שנתת ממה נובעת הבעיה, האם זה משהו שקרה לה לפני שבועיים וגם להחמרה בהתנהגות? האם זה קושי בקשר ביניכם ובסמכות ההורית שהלך והצטבר? אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת כדי לבדוק יותר לעומק מה קורה ומה גרם להחמרה האחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו