טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רבתי אם אמא שלי מכיוון שהיא ראתה שהיו לי כמה נכשלים בתעודה , אני בת 14 והיא צעקה עליי ואמרה לי שאני לא יוצאת מהבית בכלל - אלא רק לבית ספר עד שהנכשלים האלה יהפכו ל100 , היא לא נתנה לי לצאת אתמול למסיבת פורים .. ואני פשוט לא יכולה לעשות כלום ... אסור לי לצאת -במפורש- מהבית ... מה לעשות ?! ! ? אני לא רוצה לערב רשויות ושטויות כאלה כי אני לא רוצה לגרום לבעיות נוספות . תודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיכל, זה באמת קשה. יכול להיות שאין פיתרון מיידי למצב, אלא כדאי לחכות קצת שיירגעו הרוחות. בזמן הזה אולי כדאי שתעשי מאמץ אכן לשפר את מצבך הלימודי. בעוד כמה ימים, תנסי ליזום שיחה עם אימך ותנסו אולי להגיע להסכם יותר הגיוני לגבי כמות השעות שעלייך להשקיע בלימודים, ועל האופן שבו שתשתפי אותה במצבך הלימודי מראש כדי שלא תהיינה הפתעות כאלה בתעודה. בשיחה הזו קחי אחריות על המקומות שבהם היית לא בסדר, ותנסי להגיע עם אמא לפשרה כלשהי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד