מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 9א.א19/03/2011
שלום רב,
אני אמא לילדה בת 9 וילד בן 2. ביתי לומדת בכיתה ג'. החל מכיתה ב' שמנו לב שילדה התחילה להביא הביתה דברים שלא שייכים לה: עתים ,אפרונות סרגלים. התשובה שקיבלנו לאחר ששאלנו אותה,שהבנות מהכיתה נתנו לה. הערנו לה על כך ואמרנו שאם היא צריכה משהו שתבקש מאבא או מאמא ולא מהחברות. אחרי פרק זמן היא הביא הביתה צעצוע שעלותו בסביבות 100 ש"ח , הסבר הראשון שלה היה שהיה תחרות בבית ספר והיא קיבלה את זה כפרס אך זה לא היה אמת. הגרסה שניה הייתה שאבא של החברה לכיתה נתן לה את זה,אין באפשרותי לאמת את דבר.
אתמול מצאתי בתיק שהיא נסעה איתו לטיול לפני חודש וחצי טלפון נייד ללא סים כארד.
איך אני אמורה להתנהג במקרא הנ"ל ואם יש לי סיבה להתחיל לדאוג?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 9 - תגובה
סמדר ריינר20/03/2011שלום לך,
אני בהחלט חושבת שיש סיבה לשים לב. הילדה מאותת לכם, בצורה שלא קשה להבין כי היא לא ממש מסתירה את זה - שהיא כנראה גונבת או לפחות מקבלת דברים שהיא לא אמורה לקבל. זה סוג של זעקה לעזרה, וזה מראה הילדה חשה מצוקה מסיבה כלשהי. נראה לי שנכון במצב כזה לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)