ילדה בת 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9
    א.א
    19/03/2011

שלום רב,
    אני אמא לילדה בת 9 וילד בן 2. ביתי לומדת בכיתה ג'. החל מכיתה ב' שמנו לב שילדה התחילה להביא הביתה דברים שלא שייכים לה: עתים ,אפרונות סרגלים. התשובה שקיבלנו לאחר ששאלנו אותה,שהבנות מהכיתה נתנו לה. הערנו לה על כך ואמרנו שאם היא צריכה משהו שתבקש מאבא או מאמא ולא מהחברות. אחרי פרק זמן היא הביא הביתה צעצוע שעלותו בסביבות 100 ש"ח , הסבר הראשון שלה היה שהיה תחרות בבית ספר והיא קיבלה את זה כפרס אך זה לא היה אמת. הגרסה שניה הייתה שאבא של החברה לכיתה נתן לה את זה,אין באפשרותי לאמת את דבר.
    אתמול מצאתי בתיק שהיא נסעה איתו לטיול לפני חודש וחצי טלפון נייד ללא סים כארד.
    איך אני אמורה להתנהג במקרא הנ"ל ואם יש לי סיבה להתחיל לדאוג?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    20/03/2011

שלום לך,
    אני בהחלט חושבת שיש סיבה לשים לב. הילדה מאותת לכם, בצורה שלא קשה להבין כי היא לא ממש מסתירה את זה - שהיא כנראה גונבת או לפחות מקבלת דברים שהיא לא אמורה לקבל. זה סוג של זעקה לעזרה, וזה מראה הילדה חשה מצוקה מסיבה כלשהי. נראה לי שנכון במצב כזה לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו