טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חרדות בגיל צעיר ילדתי בת 8 וחצי סובלת לתקופות מהתקפי חרדה, אני בתקופה זו עובדת על שיטה שלמדתי על בשרי (עברתי התקפים בגיל 24 ועבר לי עם טיפול עם פסכולוג) אני מנסה לעזור לילדה ברגע ההתקפה על ידי שיטה שאני עברתי, וזה היה ששלושה שבועות עבדנו על ההתקפות האלה , וזה חלף וכבר שבועיים היא הולכת לישון בלי בעיה, השאלה היא אמרו לי שילדים שסובלים מהתקפים כל כך מוקדמים יכולים לפתח בעיות פסכולוגיות, האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירי, אני לא יודעת מי אמר לך, ואולי כדאי שתשאלי אותו למה הוא התכוון. אני חושבת שהשאלה הזו לא חשובה כרגע, היא לא עוזרת בשום דבר רק ...מכניסה לחרדה:-) כל הכבוד לך שהצלחת לעזור לעצמך ולילדה שלך, תתרכזי בזה כרגע. מה שיהיה בעתיד - אף אחד מאיתנו לא נביא ולא יכול לדעת, וגם לא תמיד זה משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד