הפסקת הריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון
    יפה
    21/03/2011

שלום,
    יש לי שני ילדים בת 6 ובן 3 ואני בהריון שלישי (תחילת שליש שני)
    הילדים יודעים על ההריון והם ואוד מעורבים (מדברים, מתכננים ומלטפים את הבטן...)
    לאחרונה עברתי מספר בדיקות שלא יצאו תקינות ואני עומדת בפני בדיקה מכרעת.
    אני רוצה להתכונן שכן ברגע האמתאני לא בטוחה שיהיה לי זמן להתייעץ ולבדוק.
    אם חלילה אגיע למב שבו יומלץ לי לבצעהפסקת הריון (חלילה, חלילה) כיצד עלי לנהוג עם ילדי?
    האם לספר רק לאחר התהליך או לפניו ומה לומר להם???
    תודה (ומי יתן ולא אצטרך להתמודד עם דילמה זו ושהכל יתברר כחלום בלהות, אמן!!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון - תגובה

ליאת גרוס
    21/03/2011

שלום יפה
    מצטרפת לתפילתך שהכל יהיה תקין.
    לדעתי כדאי לחכות עד שתדעי מה קורה לפני שמדברים עם הילדים. רק אם את יודעת בוודאות שצריך להפסיק את ההריון כדאי לשוחח איתם - אם אפשר לפני ואם לא אז אחרי. חבל להלחיץ אותם אין אין הכרח.
    כיצד לספר? פשוט לספר. את יכולה לאמר שהיו בעיות ולא הייתה ברירה. להסביר שהעובר לא סבל.לספר שזה קורה לפעמים בהריונות וכשהגוף לא מצליח לתקן, צריך להפסיק את ההריון ולהתחיל שוב מחדש. נסי לשוחח איתם באופן רגוע. זה בסדר שיראו שאת עצובה אבל לא רצוי שיראו אותך מפורקת. אחרי שסיפרת נסי להחזיר אותם לשגרה.

מחזיקה לך אצבעות

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

יפה
    21/03/2011

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!! - תגובה

ליאת גרוס
    27/03/2011

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו