אמא מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    מודאגת
    22/03/2011

שלום,
    יש לי ילדה בת שלוש וכמה חודשים, לאחרונה היו כמה אירועיים מעט מדאיגים בגן.
    דווחתי על ידי גננת הגן שהבת שלי מבקשת מבנים בגן להוריד את המכנסים ולגעת באיבר המין כמו גם משפטים כמו: "בוא נשכב אחד על השני", "בוא נשכב ביחד" וכיוצא בזאת. בתי אינה חשופה לתכנים אלו בבית והיא אינה יוצאת לחברים ללא ליווי.
    לאחרונה בגן לימדו את הילדים על גוף האדם ובתי הינה ילדה מאוד סקרנית ונבונה, כמו כן היא מאוד אוהבת סרטי דיסני בהם יש סצינות של נשיקות וכדומה.
    כמו-כן, כאשר שאלתי את בתי על המקרים היא אמרה שהיא פשוט רצתה לראות ושאחד הילדים בגן אמר לה שזה מצחיק.
    האם עלי להיות יותר מודאגת מהתכנים השונים שעולים או האם זהו שלב נורמטיבי בהתפתחותו של הילד?
    במידה וזה אכן דגל אדום לאילו סימנים עלי לשים לב ומה עליי לעשות על מנת לוודא ששום דבר רע לא קורה לבת שלי?

בתודה מראש,
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת - תגובה

סמדר ריינר
    22/03/2011

שלום לך,
    קודם כל צריך להגיד לילדה שההתהנגות הזו לא מקובלת. קצת קשה להעריך האם מדובר בסקרנות רגילה או משהו מעבר לזה. הדבר שבעיני חורג מסקרנות רגילה הם המונחים שהשתמשה בהם: "בואו נשכב". הייתי ממליצה לך לערב את פסיכולוגית הגן כדי שתעשה הערכה קצת יותר מפורטת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו