עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    ליאת
    23/03/2011

שמי ליאת אמא לאיליי בן4 וחצי ולאיתיי בן שנתיים וח3 חודשים בעלי עובד מהבוקר עד 12 בלילה כ3 שנים ואני מתפקדת כאם חד הורית האינטרקציה מל אביהם קטנה ורק בסו"פש במהלך השבוע אני משתגעת אנני מצליחה להכנס לשגרה יומית תקינה עם שניהם הפרש הגילאים די משמעותי מבחינה התפתחותית אני מרגישה שצריכה לבנות סדר יום ואנני יודעת איך לשלב בניהם בכדי למנוע חיכוכים מיותרים ואף אלימות אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    24/03/2011

שלום ליאת,
    אכן יש צרכים התפתחותיים שונים בין הילדים, אבל עדיין חלק מהזמן הם כן יכולים שחק ולהנות ביחד. לילד הגדול כדאי שתהיה תכנית אחה"צ שכוללת חוג אחד בשבוע, וכן פעמיים בשבוע שהוא פוגש ילדים אחרים בבית שלכם או אצלם. השעות שהוא עסוק עם חבריו או בחוג מאפשרות לך זמן נטו עם אחיו הקטן.
    חשוב גם שתנסי להשיג עזרה בכל זאת, משמפחה המורחבת או אפילו בייביסיטר פעם בשבוע שיאפשרו לך גם זמן איכות עם הילד הגדול כשמישהו אחר משגיח על הקטן.
    בשאר הזמן, חשוב שתהיי עיקבית, ברורה ותקיפה, כי לא ברור לי מה מהקושי נובע מההעדר סדר יום מתאים ומה מתחושה של חולשה לעמוד מול דרישות של הילדים שדורשות יכולת להציב גבולות בצורה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו