חפצים שהולכים לאיבוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חפצים שהולכים לאיבוד
    רוז
    24/03/2011

היי
    הילדה שלי בת ארבע וחצי נוהגת לענוד על עצמה תכשיטים שהיא אוהבת כמו טבעות שרשראות.... כשהיא הולכת לגן היא עונדת תכשיטים אבל הטבעות הולכים לאיבוד ואז היא נכנסת להיסטריה לדוגמא הלכה לאיבוד טבעת לקח המון זמן להרגיע אותה בצהרון וטענה שאני אכעס מאוד ויעשה לה משהו מה שממש לא נכון!!!ובסוף היא עשתה טבעת מחרוזים ונרדמה מרוב הבכי

החלטתי שאני לא מביאה יותר שום חפץ לגן (בובות תכשיטםי....)הסברתי לה שתכשיטים אפשר לענוד בשבת

בדרך כלל היא ילדה מאוד אחראית מכניבה את החפצים שלה לתיק אבל מה לעשות קורה שדברים שיקרים ללבה הולכים לאיבוד ואז יש היסטריה

חשוב לציין שאבא שלה באופן שיטתי שוכח דברחם(טלפון מפתחות...) ואני המסודרת

מה אני אמורה להגיד לה ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חפצים שהולכים לאיבוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפצים שהולכים לאיבוד - תגובה

סמדר ריינר
    24/03/2011

שלום רוז,
    לא ברור מה השאלה, נראה שכבר אמרת לה שתכשיטים אפשר לענוד בשבת ושאת יותר לא תתני לה להביא גן, אז מה את בעצם שואלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סמדר השאלה שלי

רוז
    24/03/2011

מה אני אמורה להגיד שכל פעם הילדה רוצה לקחת חפץ או תכשיט לגן ???????????
    להגיד לה כל פעם לא בזמן שכל הילדים כן מבאים דברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סמדר השאלה שלי - תגובה

סמדר ריינר
    27/03/2011

שלום רוז,
    את יכולה למצוא פשרה לת לה משהו לא יקר ורק משהו אחד כל פעם, ולנסות להסביר לה איך לשמור אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו