אובססיה למכוניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיה למכוניות
    ליה
    27/03/2011

בני בן השנתיים ו9 חודשים מזה כשנה לא מרפה ממכוניות/אופנועים/משאיות/טרקטורים
    כל הבית שלי מלא בצעצועים כאלו
    הוא לאחרונה לא עושה שום דבר ללא אוטו מתקלח עם אוטו/ישן/אוכל/ הולך לגן עם אוטו.

הוא כל הזמן מדבר עם מכוניות ובחוץ אי אפשר ללכת בשקט מבלי לשמוע אמא תקני לי כזה אוטו וכזה אוטו.

יש לו גם משחקים אחרים אבל בגדול הוא רוצה שאני אבנה לו גשר/חנייה/שטיפומט מלגו/פאזל וכל דבר אחר...

הוא ילד מאוד חכם ,מדבר יפה, מבין ענין, בדיחות וכו' אבל המצב הזה כבר מתחיל להטריד אותי...

האם זה בסדר ואני פשוט דואגת יותר מדי?

האם כדאי לגמול אותו איכשהו מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה למכוניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה למכוניות - תגובה

ליאת גרוס
    27/03/2011

שלום ליה
    במידה ומצליח לתקשר אתכם היטב, מדבר, משתף,מבלה אתכם, מתחבר עם ילדים בגילו ומתפקד בגן כמו האחרים אין סיבה לדאגה כלל. תני לו. זה הגיל וזה נפלא שזה כלכך מעניין אותו. זה כבר יעבור לבד. בינתיים כנראה זקוק לזה. תזרמי איתו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בניי בני 5+6

מירה
    28/03/2011

גם הבנים שלי בני 5+6 יש להם אובססיה רצינית לגבי מכוניות, הכל מתחיל ונגמר עם מכוניות וצעצועים קטנים של המכונות 25 סנט, או 1 ש"ח.
    בני בכיתה במקום להקשיב למורה מצייר מכוניות רוב הזמן, ישן עם מכוניות, מתקלח עם מכוניות, מנגב מכוניות עם מגבונים לחים, אוכל צהריים עם מכונית וכמובן מכין שעורים עם מכונית.
    הקטן יותר, אובססיה לרכבות תומאס, ומכוניות קטנות רוצה אותם בתוך התיק לגן,
    בחיי היומיומיים לצערי שאנו מנסים לדובב את בני הגדול לשיחה ואנו רואים שאינו מתבטא לבני גילו והוא מעביר נושא ישר דימיוני ואז אנו מדברים רק על מכוניות.
    איני יודעת איך להתמודד עם מצב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו