ילדים מתבגרים - דחוף ביותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים מתבגרים - דחוף ביותר
    יפה
    27/03/2011

שלום רב. יש לי ילד מתבגר בן 12, וילדה בת 3, יש לי חשש שהוא נוגע בה. אני רוצה לדבר איתו בנושא מיניות בכלל ובקשר לביצוע מעשים כאלה ואחרות באחותו בפרט, יש בי רצון להתריע בו שאני "יודעת" ושזה מעשה מסוכן איך אני אמורה לדבר איתו על מנת שלא יסגר בפני ובטח שלא יצור מצב של אנטגוניזם בין אחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים מתבגרים - דחוף ביותר - תגובה

סמדר ריינר
    27/03/2011

שלום יפה,
    חשוב מאוד שאת ערנית למצב כזה, זה לא דבר קל. יחס עם זאת, ילד בגיל 12, שנוגע, אם אכן זה מה שקורה בצורה מינית באחותו בת ה-3 זה לא עניין להסברים על מיניות. יש פה עניין שמצביע על בעיה עמוקה הרבה יותר שהסברים לא יפתרו אותה. גם הנושא של אנטגוניזם בין אח לאחותו, תסלחי לי שאני אומרת זאת - הוא הרבה פחות רלוונטי כאן. יש כאן בעיה חמורה, ואם יש לך חשש כזה חשוב לפנות לטיפול בהקדם. חשוב שתחשבי טוב אם את בטוחה בחשש שלך, ואם כן חשוב שתגידי דברים ברורים מאוד, תגני על הילדה ותשתפי את האבא גם בעניין. חשוב שהדברים יהיו גלויים, כי סוג כזה של מעשים "פורח" בחשיכה ובסודיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר

יפה
    28/03/2011

סמדר תודה על התייחסות המהירה. אבל לא הבנתי איך לגשת אליו האם להגיש שאני חוששת שזה משקורה או להציב עובדה? ומה בדיוק להגיד לו ? לאיזה טיפול לפנות פסיכולוגי? לילד? למשפחה ? האם את יכולה להמליץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף ביותר - תגובה

סמדר ריינר
    28/03/2011

שלום יפה,
    פשוט תגידי מה שאת חושבת. אם את בטוחה תגידי שאת בטוחה, אם לא תגידי שאת חוששת.הכי כדאי פשוט להגיד על מה את מסתמכת, משהו שראית, ששמעת מהילדה וכו'. כדאי לכם לפנות לעמות על"ם יש להם התמחות בטיפול בילדים פוגעים מינית. את יכולה למצוא את הפרטים שלהם באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו